دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

استراتژی سئو چست؟

استراتژی سئو چیست؟

بدون شک می‌دانید پروسه‌ای طولانی مدت مانند سئو، نیازمند نقشه راهی اصولی است که باید مطابق آن سایت را بهینه کرد. در حقیقت برای اینکه در بهترین صفحه نتایج گوگل و در بالاترین رتبه نسبت به سایر رقبای خود قرار گرفته و پیشنهاد اول گوگل برای مخاطب باشید، باید استراتژی سئو مناسبی را برای خود بچینید تا در رقابت تنگاتنگ با رقبا، پیروز شوید. اما توجه به این نکته ضروری است که تنها رسیدن به رتبه یک مهم نیست، بلکه این حفظ جایگاه است که از اهمیت بالاتری برخوردار است.

چیزی شبیه به حفظ قهرمانی سخت‌تر از قهرمان شدن است. حال آنکه اولین خشت از سئوی سایت را درست بگذارید، پیشنهاد می‌کنیم از تجربیات پارس وب، به عنوان شرکتی در زمینه سئو سایت در مشهد، استفاده کنید. در ادامه به چند نکته از این موارد اشاره خواهیم کرد.

استراتژی سئو؛ برنامه‌ای کامل برای تمام طول مسیر

داشتن استراتژی در هر زمینه و پروژه‌ای، سبب می‌شود برای ادامه مسیر خود راهنمایی جامع داشته باشید و نظم خاصی را برای تمام کارهایی که قصد انجام آن را دارید تا به رتبه 1 در صفحه سرپ گوگل نزدیک شوید، در نظر بگیرید. به عنوان مثال لازم است کلمه کلیدی را که در پروژه سئو مشخص شده را به جایگاه مناسبی رسانده و با بهینه کردن آن برای موتور جستجو، ورودی و ترافیک سایت را افزایش دهید. در نتیجه می‌توان انتظار افزایش فروش را نیز از این بهینه سازی داشت.

انواع استراتژی سئو

انواع استراتژی های سئو را بشناسید

برای اینکه سایت را برای کاربر و موتورهای جستجو بهینه کنید، لازم است قسمت‌های مختلف آن را بررسی کرده تا خزنده‌های گوگل، مسیر مشخصی را برای رفتن به صفحات سایت داشته باشند. بطورکلی استراتژی‌های سئو که کارشناسان برای هر وب سایت در نظر می‌گیرند، عبارتند از:

استراتژی سئو تکنیکال؛ زیر بنای بهینه سازی

اینکه تنها کلمه کلیدی مناسبی را برای هر وب سایتی پیدا کرده و آن‌ها را بهینه سازی کنید، تنها بخشی از استراتژی سئو است. در واقع باید وب سایت از نظر فنی هم بهینه شود که این موارد جزئی از سئو تکنیکال هستند. ممکن است محتوای مناسبی را بارگذاری کرده و نهایت دقت را در لینک سازی داخلی و خارجی داشته باشید؛ اما همچنان رتبه وب سایت مناسب نباشد. آنجاست که باید دلیل ایندکس نشدن و خزش نشدن صفحات را در صفحات 404، سرعت لود سایت، تجربه  کاربری نامناسب، انتخاب هاست و دامنه‌ای نامناسب و… پیدا کنید.

استراتژی سئو محتوا؛ اصلی ترین فاکتور سئو

یکی از سه فاکتور مهم و اصلی سئو، تولید محتوا است. استراتژی سئو محتوا به این شکل باید باشد که محتوایی کاربردی و یونیک برای کاربر ارائه شود. علاوه براین باید حواستان باشد محتوای تکراری داخل سایت بارگذاری نکنید. چرا که در غیر این صورت الگوریتم پاندا شما را جریمه می‌کند.

استراتژی سئو داخلی؛ میانبری برای کاربر و خزنده

کارشناسان سئو برای تولید محتوایی یونیک و کاربرپسند، زمان زیادی می‌گذارند. اما این زحمات زمانی دیده خواهدشد که برای موتورهای جستجو بهینه باشند. بطورکلی استراتژی سئو داخلی تگ هدینگ‌ها، تگ آلت تصاویر، اسکیما، فیچر اسنیپت و… است.

استراتژی سئو خارجی؛ کمک از وب سایت های دیگر برای کسب رتبه

سئو خارجی یا همان سئو آف پیج، به تمامی فعالیت‌هایی گفته می‌شود که برای کسب رتبه‌ای بهتر انجام شده منتها در خارج از دامنه سایت. اینکه شما لینک سازی داخلی را بدرستی انجام دهید برای گوگل مهم است، اما زمانی که لینک سازی خارجی در صفحات دیگر صورت گیرد، این موتور جستجو متوجه اهمیت محتوا و وب سایت شما شده و رتبه مناسبی را به کسب و کارتان اعطا خواهدکرد. اما اگر متوجه شود شما از طریق خرید رپورتاژ یا بک لینک‌های پولی، استراتژی سئو خارجی‌تان را پیش می‌برید، بدون شک سایت را طبق الگوریتم پاندا و الگوریتم پنگوئن جریمه خواهدکرد.

چگونه استراتژی سئو طراحی کنیم؟

تدوین استراتژی سئو یک فرایند مهم است که برای بهبود رتبه ویدئوها، وبسایت‌ها و محتوای دیجیتالی در موتورهای جستجو مانند گوگل استفاده می‌شود. در ادامه به برخی اصول و مراحل مهم برای تدوین استراتژی سئو اشاره می‌کنیم:

  1. تحلیل واژه‌های کلیدی: انتخاب واژه‌های کلیدی مناسب و مرتبط با محتوای شما یکی از اصول اساسی سئو است. برای این کار می‌توانید از ابزارهایی مانند Google Keyword Planner استفاده کنید.
  2. بهینه‌سازی محتوا: محتوای شما باید ارزشمند، منحصر به فرد و مرتبط با واژه‌های کلیدی انتخاب شده باشد. همچنین باید دقت کنید که محتوای شما بهینه‌سازی شده باشد از نظر ساختار، عنوان، توضیحات و متن ALT تصاویر.
  3. بهینه‌سازی سایت: بهینه‌سازی عناصر فنی سایت شما مانند سرعت بارگذاری، ساختار URL، فایل robots.txt و sitemap.xml نیز بسیار مهم است.
  4. ایجاد برندینگ: ایجاد یک برند قوی و شناخته شده در محتوای دیجیتالی شما نیز می‌تواند به بهبود رتبه سایت شما کمک کند.
  5. پیگیری و اندازه‌گیری: پس از اجرای استراتژی سئو، باید پیگیری و اندازه‌گیری عملکرد آن را انجام دهید تا بتوانید اقدامات بهبودی را شناسایی و اعمال کنید.

با رعایت این اصول و مراحل مهم، می‌توانید یک استراتژی سئو موثر و کارآمد برای بهبود رتبه وبسایت و محتوای دیجیتالی خود تدوین کنید.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم