دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

آشنایی با الگوریتم های گوگل از گذشته تاکنون

آشنایی با الگوریتم های گوگل از گذشته تاکنون

الگوریتم های گوگل یک سیستم پیچیده دارند که برای جستجو کردن در تمام وب و نشان دادن بهترین و مرتبط‌ترین نتیجه به کاربران استفاده می‌شوند. گوگل از ترکیب چندین الگوریتم و هزاران فاکتور رتبه بندی استفاده می‌کند تا وبسایت‌ها را طبقه بندی کرده و بهترین نتایج را در صفحه نتایج جستجو به افراد نشان دهد.

در ابتدا آپدیت‌هایی که برای الگوریتم های مختلف گوگل لحاظ می‌شد، به ندرت اتفاق می‌افتاد. اما امروزه بیش از هزاران آپدیت در یک سال ایجاد می‌شود که خیلی از آن‌ها را اکثر متخصصین سئو متوجه نمی‌شوند. اما آشنایی با الگوریتم های مختلف گوگل از آن جهت حائز اهمیت است که یک متخصص سئو باید اقدامات سئو و بهینه سازی خود را بر روی سایت به نحوی انجام دهد که با اصول و قوانین سئو هم راستا باشد.

امروزه تمامی آپدیت‌هایی که گوگل اعمال می‌کند در راستا رضایت هرچه بیشتر کاربران است. درواقع گوگل در تلاش است تا نیت کاربر از سرچ کردن را درک کرده و نتایج را بر اساس سلیقه هر فرد شخصی سازی کند و به او نمایش دهد. به همین جهت ما در این مقاله می‌خواهیم با چندین مورد از مهم‌ترین الگوریتم های گوگل آشنا شویم و نحوه بهینه سازی سایت براساس آن‌ها را بیاموزیم.

آشنایی با الگوریتم پاندا (Panda 2011)

الگوریتم پاندا در سال 2011 رونمایی شد و شاید بتوان گفت که این الگوریتم، جز اولین و اصلی ترین الگوریتم های گوگل به شمار می‌آید. پیش از الگوریتم پاندا، الگوریتم‌های دیگری هم وجود داشتند که گوگل براساس ان‌ها نتایج را رتبه بندی می‌کرد. اما باید بدانید که با حضور این الگوریتم، به طور کلی سرچ، گوگل و سئو وارد دوره جدیدی شد.

الگوریتم پاندا به منظور بررسی سئو داخلی سایت‌ها ایجاد شد. درواقع این الگوریتم بررسی می‌کرد که آیا محتوای یک سایت یا یک صفحه مطابق نظر مخاطبان بوده و با کلمه کلیدی که آن‌ها جستجو کرده‌اند تا به آن سایت برسند ارتباط دارد یا خیر.

در همین میان بود که تحقیق کلمات کلیدی هم جدیت و اهمیت بیشتری پیدا کرد و متخصصین سئو به دنبال یافتن بهترین استراتژی بودند که بتوانند برای پولسازترین کلمات محتوای خود را تولید و بهینه سازی کنند.

آشنایی با الگوریتم پاندا (Panda 2011)

درواقع الگوریتم پاندا در تلاش بود که سایت‌هایی با بهترین و مرتبط‌ترین محتوا را پیدا کند و به کاربران نمایش دهد، نه هر سایتی که تلاش کرده تا در گوگل ظهور پیدا کند.

الگوریتم پاندا دو دسته از سایت‌ها را بسیار تحت تاثیر قرار داد. اول سایت‌هایی که صرفا برای لینک دادن به بقیه سایت‌ها حضور داشتند و دوم سایت‌هایی که محتوای کوتاهی داشتند.

گوگل به صورت دوره‌ای الگوریتم پاندا را آپدیت می‌کند و جالب است بدانید که در سال 2016 هم آن را در الگوریتم core قرار داد. این الگوریتم از آن دسته الگوریتم های گوگل بود که موجب شد، صاحبان سایت دیگر نتوانند با محتواهای کوتاه و بی کیفیت رتبه بگیرند.

آشنایی با الگوریتم ونیز (Venice 2012)

الگوریتم ونیز که در سال 2012 توسط گوگل رونمایی شد. این الگوریتم نشان داد که گوگل در حال پیدا کردن درک عمیقی از رفتار کاربر است. به طوری که تشخیص می‌دهد برخی اوقات افراد به دنبال جستجوهای محلی هستند. درواقع در برخی موارد افراد دنبال پیدا کردن محل یا چیزی در نزدیکی خودشان هستند.

با روی کار آمدن الگوریتم ونیز نتایج گوگل شامل مواردی بودند که صرفا طبق لوکیشن شما طبقه بندی شده بود. درواقع بر اساس لوکیشن یا IP شما، گوگل تصمیم می‌گرفت برخی نتایج که در نزدیکی‌تان حضور داشتند را به شما نشان دهد.

بیشتر بخوانید

ما در این مقاله تلاش داریم تا اصلی‌ترین الگوریتم های گوگل را که در زمان خودشان تغییرات اساسی در نتایج ایجاد کردند معرفی کنیم. اما شما می‌توانید مقاله آشنایی با الگوریتم هیلتاپ (Hilltop) گوگل را هم در سایت پارس وب بخوانید و با یکی دیگر از الگوریتم های جالب گوگل آشنا شوید.

آشنایی با الگوریتم ونیز (Venice 2012)

آشنایی با الگوریتم پنگوئن (Penguin 2012)

و بالاخره لینک سازی و سئو خارج از سایت!

داخل پادکست چیزکست درباره تاریخچه گوگل ارشیا عطاری اشاره کرد که موتور جستجو گوگل توسط لری پیج و سرگئی برین طراحی و ساخته شده است. این دو نفر به این دلیل فرهنگ آکادمیکی که داشتند مفهوم لینک دادن و سایتیشن رو داخل گوگل بنا کردند. همانطور که می‌دانید در مقالات علمی هر مطلبی که از جایی آموخته باشید و در مقاله خود استفاده کرده باشید، باید به منبع اصلی لینک بدهید.

ایده لینک دادن هم از همین موضوع در ذهن این دونفر بوجود آمد. بنابراین یکی از فاکتورهای رتبه بندی گوگل از همان ابتدا بک لینک بود. درواقع هرچقدر یک سایت تعداد لینک‌های بیشتری می‌داشت، آن سایت مفیدتر شناخته می‌شد. اما بعد از اینکه شرکت های سئو و متخصصین سئو از این موضوع اطلاع پیدا کردند، برای بدست آوردن سریع‌تر رتبه و جایگاه در گوگل، تلاش کردند که به صورت دستی یا پولی برای سایت خودشان بک لینک تهیه کنند.

گوگل هم که این موضوع را متوجه می‌شود، تلاش می‌کند تا با الگوریتمی به نام پنگوئن، به دنبال یافتن کیفیت لینک‌هایی باشد که از سرتاسر وب به یک سایت داده می‌شدند. این الگوریتم تلاش می‌کرد تا درک کند آیا لینک‌های داده شده به یک سایت طبیعی هستند و یا تنها برای دور زدن گوگل ساخته شده‌اند. بنابراین الگوریتم پنگوئن در میان الگوریتم های گوگل، هم برای متخصصین سئو و هم موتور جستجو از همان ابتدا اهمیت زیادی پیدا کرد.

آشنایی با الگوریتم پنگوئن (Penguin 2012)

هرچند که در دنیای وب فارسی، هنوز هم خرید بک لینک و رپورتاژ یکی از استراتژی‌ها به حساب می‌آید. تنها تفاوت در این است که متخصصین سئو در تلاشند این کار را به نحوی انجام دهند که طبیعی بنظر برسد.

امروزه تعداد زیادی آپدیت بر روی این الگوریتم بوجود آمده؛ به نحوی که لینک‌های ساختگی را می‌تواند تشخیص دهد و اگر این اتفاق بیوفتد، سیگنال منفی برای آن سایت درنظر گرفته می‌شود و عموما سایت رتبه‌های خود را از دست داده و یا اینکه اصلا رتبه دریافت نخواهد کرد.

در نهایت هم این الگوریتم در سال 2016 به الگوریتم core یا همان الگوریتم هسته گوگل اضافه شد.

پس از حضور این الگوریتم، سئو خارجی و لینک سازی به طور کلی تغییر کرد. لینک های ساختگی، پولی و کم ارزش، خطر محسوب می‌شدند و متخصصین سئو ملزم به صرف وقت و انرژی و ایجاد استراتژی جدید برای لینک سازی خارجی و ساخت بک لینک شدند.

الگوریتم دزد دریایی گوگل (Pirate 2012)

یکی دیگر از الگوریتم های گوگل که نتایج جستجو و کیفیت آن‌ها را به شدت تحت تاثیر قرار داد، الگوریتم دزد دریایی بود. این الگوریتم برای جلوگیری از کپی محتوا بوجود آمد و وظیفه آن مقابله با وب سایت‌هایی بود که تلاش نمی‌کردند محتوا جدید تولید کنند و تنها محتوا بقیه سایت‌ها را می‌دزدیدند. بنابراین کپی کردن محتوا از بقیه سایت‌ها برای اولین بار در سال 2012 و توسط الگوریتم دزد دریایی شناخته شد و سیگنال منفی به حساب آمد.

الگوریتم دزد دریایی گوگل (Pirate 2012)

الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل (Hummingbird 2013)

ساخت الگوریتم مرغ مگس خوار به دلیل درک گوگل از اهمیت جزئیات جستجو کاربران بود. درواقع گوگل متوجه شده بود که علاوه بر کلمات کلیدی و اصلی داخل یک عبارت که کاربر جستجو می‌کند، باقی جزئیات هم اهمیت دارند. این موضوع باعث شد که نتایج نشان داده شده به کاربران بسیار دقیق‌تر و نزدیک‌تر به نیازشان باشد. همچنین رونمایی از الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل موجب شد که زیرساخت‌های جستجو صوتی برای گوگل فراهم شود.

امروزه جستجو صوتی به صورت گوگل هوم یا الکسا و… برای افراد از اهمیت زیادی برخوردار است و این موضوع را مدیون این الگوریتم گوگل هستیم. برای آشنایی بیشتر با جستجو صوتی و تاثیر آن در سئو هم می‌توانید مقاله دیگر ما را مطالعه نمایید تا بیش از پیش اهمیت الگوریتم مرغ مگس خوار را دریابید.

مرغ مگس خوار مانند الگوریتم پاندا و سایر الگوریتم های گوگل که به صورت آنی متوجه سیگنال‌های منفی یک سایت می‌شدند، تاثیر منفی لحظه‌ای نداشت. درواقع ظهور این الگوریتم گوگل، تشویق افراد به استفاده از کلمات مترادف و مشابه در یک محتوا برای درک بهتر گوگل از محتوا و موضوع محتوا آن‌ها بود.

الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل (Hummingbird 2013)

این الگوریتم به متخصصین سئو نشان داد که برای تولید محتوا بهتر است از زبان طبیعی استفاده کنند و نباید بیش از حد کلمه کلیدی خود را در محتوا تکرار کنند تا از این راه بتوانند رتبه دریافت کنند. درواقع استفاده از کلمات مترادف هم به اندازه استفاده از کلمه کلیدی اصلی آن اهمیت دارد.

پیش از حضور این الگوریتم، افراد تلاش می‌کردند تا با استفاده بیش از اندازه از کلمه کلیدی در محتوا خود تلاش کنند تا برای ان کلمه در صدر نتایج گوگل قرار بگیرند. اما این الگوریتم استفاده بیش از اندازه از کلمه کلیدی را یک سیگنال منفی درنظر می‌گیرد تا افراد را تشویق به تولید محتوایی کند که برای کاربر قابل درک‌تر و مفیدتر باشد.

الگوریتم کبوتر گوگل (Pigeon 2014)

الگوریتم کبوتر گوگل در سال 2014 رونمایی شد و یکی از الگوریتم‌هایی بود که برای بهینه کردن نتایج سئو محلی بکار گرفته شده بود. این الگوریتم هم صفحه نتایج جستجو محلی را دستخوش تغییر کرد و هم گوگل مپ یا همان نقشه گوگل را.

بیشتر بخوانید

باید بدانید که امروزه هم گوگل مپ و جستجو محلی اهمیت بسیار زیادی دارد. طبق آمار بدست آمده بیش از 70 درصد جستجوهای محلی به حضور کاربران در آن مکان منجر می‌شود. بنابراین اگر کسب و کاری دارید و می‌خواهید آن را در گوگل مپ ثبت کنید تا افراد بیشتری شما را پیدا کرده و به فروشگاه شما سر بزنند، می‌توانید آموزش ثبت مکان در گوگل مپ را مطالعه نمایید.

الگوریتم کبوتر گوگل یکی از الگوریتم های گوگل است که باعث شد نتایج محلی دقیق‌تری به کاربران نشان داده شود. این الگوریتم تلاش داشت که فاکتورهای رتبه بندی ارگانیک را هم در نظر گرفته و نتایج سئو محلی را با توجه به آن فاکتورها بهینه کند تا بهترین، باکیفیت‌ترین و مرتبط‌ترین نتایج در صفحه نتایج جستجو محلی ظاهر شوند.

به دلیل وجود همین الگوریتم هم متخصصین سئو مجبور شدند با روش های پیدا کردن کلمه کلیدی برای سئو محلی آشنا شوند تا بتوانند در جستجوهای محلی هم در برترین جایگاه‌ها قرار بگیرند.

الگوریتم کبوتر گوگل (Pigeon 2014)

پروتکل HTTPS/SSL

درست است که ما در این مقاله می‌خواهیم الگوریتم های گوگل را معرفی کنیم، اما باید بدانید که HTTPS/SSL نام یک الگوریتم نیست. این موضوع یکی از فاکتورهای رتبه بندی به حساب می‌آید. گوگل باتوجه کردن به این موضوع، تلاش کرد تا نشان دهد امنیت کاربرانی که وارد سایت‌ها می‌شوند زیاد است و صاحبان سایت و متخصصین سئو باید به آن توجه کنند.

بنابراین گوگل در سال 2014 تلاش کرد تا وب‌مسترها را وادار کند تا به امنیت کاربران سایت خود توجه نشان داده و پروتکل HTTPS را برای سایت‌شان پیاده سازی کنند.

الگوریتم موبایل گدون (Mobilegeddon 2015)

تا سال 2015 می‌توان گفت که 50% جستجوهای گوگل با موبایل انجام می‌شد که باعث شد گوگل توجه بیشتری به نحوه نمایش نتایج در موبایل بکند. به همین منظور هم الگوریتم موبایل گدون را رونمایی کرد. آپدیت موبایل باعث شد گوگل به سایت‌هایی که mobile-friendly هستند ارزش بیشتری بدهد و در جستجوهای موبایل رتبه بالاتری را به آن‌ها اختصاص بدهد.

الگوریتم موبایل گدون (Mobilegeddon 2015)

این الگوریتم مانند الگوریتم مرغ مگس خوار و برخلاف سایر الگوریتم های گوگل، به صورت آنی نتایج را تحت تاثیر قرار نداد و رتبه سایت‌هایی که موبایل فرندلی نبودند را زیاد دستخوش تغییر نکرد. اما بازهم از اهمیت روزافزون نسخه موبایل وب سایت‌ها خبر داد و فرصتی ناب برای وبمستران هوشیاری بود که همواره به دنبال بهترین جایگاه‌ها هستند.

امروزه اهمیت نسخه موبایل وب‌سایت به شدت زیاد است و رسپانسیو بودن و موبایل فرندلی بودن از فاکتورهای اصلی رتبه بندی به حساب می‌آید. حتی بخشی از سرچ کنسول گوگل هم به این موضوع پرداخته و خطاهای موبایل سایت شما را نشان می‌دهد تا با اصلاح آن‌ها بتوانید رتبه‌های بهتری کسب کنید.

الگوریتم رنک برین (RankBrain 2015)

یکی از پیشرفته‌ترین الگوریتم‌های گوگل را می‌توان همین الگوریتم دانست. درواقع این الگوریتم با استفاده از ماشین لرنینگ تلاش می‌کند تا به جستجو افراد رسیدگی کند. این الگوریتم توانایی دارد کلماتی را که نمی‌داند، حدس زده و نتایج مترادف را برای آن جستجو نشان دهد. همچنین رنک برین جستجوهای گذشته را تجزیه و تحلیل می‌کند و بهترین نتیجه را نمایش می‌دهد.

رونمایی از الگوریتم RankBrain تحول عظیمی در دنیای سرچ ایجاد کرد. خوب است بدانید که گوگل در مارچ 2016 اعتراف کرد که رنک برین یکی از 3 فاکتور رتبه بندی است که استفاده می‌کند.

الگوریتم رنک برین (RankBrain 2015)

شاید بخواهید بدانید که چطور باید سایت خود را برای الگوریتم RankBrain بهینه سازی کنید؛ باید بگوییم که بهینه سازی برای این الگوریتم با روش های سنتی بهینه سازی برای سایر الگوریتم های گوگل متفاوت است. درواقع هیچ فرمول مشخصی برای آن وجود ندارد. تنها موضوعی که باید به آن توجه کنید، تولید محتوای بهینه سازی شده و باکیفیت برای کاربران است.

با وجود اینکه نمی‌توان گفت به چه صورت می‌شود یک صفحه را برای رنک برین بهینه کرد، اما همچنان تاثیر آن در صفحه نتایج جستجو غیر قابل انکار و چشم پوشی است. بنابراین بهتر است محتوا بهینه، برای کاربران و با استفاده از کلمات کلیدی متعدد و مترادف تولید کنید تا هم در نظر موتور جستجو گوگل و هم در نظر کاربران سایت ارزشمندی بسازید.

بیشتر بخوانید

یکی دیگر از الگوریتم های گوگل که بسیار مهم بوده و باید به آن پرداخته شود، الگوریتم freshness است و شما می‌توانید در مقاله مربوطه که ما در پارس وب آن را در اختیار شما قرار دادیم، درباره این الگوریتم مطالعه نمایید و تاثیر آن را در سئو متوجه شوید.

الگوریتم موش کور (Possum 2016)

الگوریتم موش کور یکی دیگر از الگوریتم های گوگل بوده که در سپتامبر سال 2016 رونمایی شد. این الگوریتم هم مانند الگوریتم کبوتر و پیش از آن، الگوریتم ونیز، به دنبال بهینه سازی نتایج سئو محلی روی کار آمد. این الگوریتم تنوع بیشتری از نتایج سئو محلی را بوجود می‌آورد و به کسب و کارهایی که محیط فیزیکی داشتند اما در نتایج جستجو ارگانیک حرفی برای گفتن نداشتند هم، فرصت دیده شدن داد.

الگوریتم موش کور باعث شد که نتایج محلی از نتایج ارگانیک جداسازی شوند و نتایج محلی مستقل از اینکه آیا آن کسب و کار وب سایت خوبی در نتایج ارگانیک دارد یا نه، نمایش داده شود.

الگوریتم موش کور (Possum 2016)

بروزرسانی سرعت موبایل (2018)

این آپدیت را نمی‌توان یکی از الگوریتم های گوگل به صورت جداگانه معرفی کرد. اما باید بدانید که یکی از سیگنال‌های قوی رتبه بندی گوگل به حساب می‌آید. گوگل در سال 2018 متوجه شد که کاربران به دنبال دیدن نتایج و اطلاعات در کمترین زمان ممکن هستند و برای مشاهده یک صفحه زیاد صبر نمی‌کنند.

به همین منظور هم تلاش کرد تا برای سرعت سایت را یکی از فاکتورهای رتبه بندی قرار بدهد. در بروزرسانی سرعت موبایل، اهمیت سرعت سایت برای کاربران موبایل را به وب‌مسترها نشان داد و مشخصا سایت‌هایی که محتوا خوب و سرعت لود بهتری داشتند را در صدر نتایج گوگل قرار داد.

بیشتر بخوانید

برای بهبود سرعت سایت چه در دسکتاپ و چه در موبایل، روش های بسیار زیادی وجود دارد؛ اما پیش از آن باید با دلایل کندی سایت خود آشنا شوید و پس از آن با رفع مشکل تلاش کنید تا سرعت سایت خود را بهبود ببخشید و از این راه تجربه کاربران را در سایت خودتان بهبود ببخشید.

الگوریتم برت گوگل (BERT 2019)

گوگل در سال 2019 این الگوریتم را بزرگترین آپدیت و تغییر در 5 سال گذشته خود معرفی کرد. درواقع تا قبل از رونمایی از الگوریتم مام، الگوریتم برت در میان الگوریتم های گوگل از اهمیت زیادی برخوردار بود. براساس گفته‌های خود گوگل و شرکت های سئو، این الگوریتم 1 جستجو از هر 10 جتسجو را تحت تاثیر قرار داد. الگوریتم برت یک الگوریتم مبتنی بر ماشین لرنینگ است که مبتنی بر شبکه عصبی برای پردازش زبان طبیعی است که به آن NLP گفته می‌شود.

الگوریتم برت گوگل (BERT 2019)

الگوریتم BERT با توجه به ساز و کاری که دارد، فقط به یک کلمه یا کلمات مهم در یک جمله توجه نمی‌کند و درواقع تمامی متن قبل و بعد از کلمات را مورد بررسی قرار داده و بر اساس آن مفاهیم را به صورت عمیق درک می‌کند.

این به معنی یک پیشرفت بزرگ در تفسیر عبارات جستجو شده و درک اهداف پشت آن‌هاست.

الگوریتم مام گوگل (MUM 2021)

در نشست I/O گوگل، در سال 2021 اعلام شد که با رونمایی از الگوریتم MUM قرار است یک تحول عظیم در سرچ پدید آید. MUM مخفف “Multitask United Model” بوده که به معنای مدل یکپارچه چند کاره می‌باشد. این الگوریتم، همانطور که از نامش پیداست؛ می‌تواند چندین کار را به صورت همزمان انجام داده و قابلیت استفاده از منابع مختلف با بیش از 75 زبان زنده دنیا را دارد.

الگوریتم مام یکی از پیشرفته‌ترین الگوریتم های گوگل بوده که می‌تواند از منابع مختلف ویدیویی، پادکستی، متنی و… در زبان‌های مختلف استفاده کند و همه آن‌ها را بفهمد و بیاموزد.

درواقع الگوریتم مام می‌تواند اطلاعات بسیاری را به صورت چند لایه باهم ترکیب کند تا جواب جامع و صحیحی برای جستجوهای پیچیده به افراد ارائه دهد. در همین کنفرانس I/O اعلام کردند که MUM یک الگوریتم پیچیده است که می‌تواند اطلاعات زیادی حول یک محور را با کمترین کوئری جستجو شده در اختیار کاربر قرار بدهد.

الگوریتم مام گوگل (MUM 2021)

مثالی که در این کنفرانس زده شد؛ به این قرار بود که شما می‌توانید از گوگل درباره فتح قله Fuji بپرسید و او با توجه به همین الگوریتم مام یک جواب پیچیده به شما خواهد داد که شامل نوع پوشش لباس، کفش، خوراکی مورد نیاز، لوازم ضروری و… است که بر اساس فصل موارد پیشنهاد داده شده متفاوت خواهند بود.

این الگوریتم همچنان در حال پیداسازی و تست و بررسی است. شما نباید انتظار داشته باشید این تحول عظیم یک شبه رخ بدهد. Rich Snippetهایی که امروزه شاهد آن‌ها هستیم یک نمونه آزمایشی از روند کاری این الگوریتم هوشمند است.

الگوریتم محتوای مفید (Helpful Content 2022)

الگوریتم Helpful Content یکی دیگر از الگوریتم های گوگل می‌باشد که بر محتوای مفید تمرکز کرده است. درواقع گوگل همواره در تلاش است تا محتوای مفید، دست اول و کاربردی به کاربران ارائه دهد که جواب خود را به طور کامل دریافت کنند و همچنین برای آن‌ها بهترین تجربه را از جستجو رقم بزند.

تاثیرات اولیه الگوریتم Helpful Content زیاد مشخص نشد. این درحالی است که گوگل اعلام کرد این الگوریتم نتایج یکباره بر روی صفحه نتایج جستجو و رتبه بندی‌ها نخواهد داشت. بلکه همواره به دنبال انتخاب بهترین، مرتبط‌ترین و کارآمدترین محتوا برای کاربران است.

الگوریتم محتوای مفید (Helpful Content 2022)

درواقع بیشترین نتیجه از این آپدیت را سایت‌هایی مشاهده کردند که تعداد زیادی صفحه با محتوای بی کیفیت داشتند. بنابراین بهتر است که شما هم اقدام به تولید محتوای دست اول و باکیفیت بکنید تا بتوانید در اولین صفحه نتایج جستجو ظاهر شوید. این راهی است که هیچ آپدیتی نمی‌تواند موجب افت رتبه‌های شما شود.

آخرین نکته درباره الگوریتم های گوگل و پیش بینی ما از آپدیت‌های آینده

همانطور که می‌بینید، گوگل از سال 2010 همواره به دنبال بهینه کردن نتایج جستجو، درک هدف کاربر از جستجو و نشان دادن مرتبط‌ترین و باکیفیت‌ترین نتایج به آن‌هاست. گوگل همیشه در حال مبارزه با نتایج اسپم و بی‌کیفیت بوده و می‌خواهد سایت‌هایی که از راه دور زدن و سئو کلاه سیاه قصد ورود به نتایج برتر را دارند، تشخیص دهد.

به عنوان مثال page experience یکی از فاکتورهایی است که امروزه در سرچ کنسول هم قابل مشاهده و آنالیز می‌باشد و شما باید هوشیار باشید که تجربه کاربران در صفحات شما بیشترین اهمیت را برای گوگل دارند. اگر کاربر سایت شما را دوست داشته باشد، گوگل هم آن را دوست خواهد داشت.

طلایی‌ترین نکته‌ای که می‌توانم به شما بگویم این است که همواره کاربر را مدنظر قرار داده و سایت خود را به شکلی بهینه کنید که کاربران بیشترین استفاده را از آن ببرند. ایجاد یک تجربه عالی برای مخاطبان‌تان هم برای سایت شما و هم برای برند شما از اهمیت بسیار زیادی برخورددار است و موجب می‌شود که در نهایت با هر آپدیت و تغییری در گوگل، شما بتوانید همواره در صدر باقی بمانید.

امیدواریم توانسته باشیم مهم ترین و اصلی ترین الگوریتم های گوگل را از گذشته تا به امروز به شما معرفی کنیم. شما هم اگر الگوریتم دیگری را عامل تکامل و بهینه شدن نتایج امروزه گوگل می‌دانید، در کامنت‌ها به ما و مخاطبانمان معرفی کنید.

منابع استفاده شده در این مقاله:

moz

searchengineland

yoast

سوالات متداول درباره الگوریتم‌های گوگل

الگوریتم های گوگل، ابزاری هستند که موتور جستجو گوگل براساس آن ها، سایت ها را تجزیه و تحلیل کرده و به آن ها رتبه می دهد.  

الگوریتم پاندا یکی از مهم ترین الگوریتم های گوگل است که با هدف شناسایی و نمایش بهترین و مرتبط ترین محتواها به عبارت جستجو شده توسط کاربران، ارائه شده است.

الگوریتم های پاندا، پنگوئن، مرغ مگس خوار، گورخر، کبوتر، رنک برین، ونیز و موش کور، جزء مهم ترین الگوریتم های گوگل به شمار می روند.

الگوریتم پیج رنک گوگل براساس امتیاز و ارزش صفحات سایت، آن ها را در نتایج گوگل، رتبه بندی می کند.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم