دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

راهنمای بروزرسانی مقالات برای بهبود سئو

راهنمای بروزرسانی مقالات برای بهبود سئو

هر سایتی که در اینترنت وجود دارد نیاز به راهی برای دیده شدن و تبلیغ محصولات و خدمات خود دارد. یکی از بهترین روش‌های تبلیغاتی در فضای اینترنت، استفاده از خدمات سئو و بهینه سازی سایت در مشهد است. در واقع می‌توان به جرئت گفت که اولین و ماندگارترین راهی که می‌توانید برای دیده شدن سایت خود انتخاب کنید سئو می‌باشد.

شاید روش‌های تبلیغاتی مختلفی مانند ادوردز نیز در این فضا وجود داشته باشد ولی این روش‌ها تماما موقت هستند و شما در عین پرداخت هزینه بسیار زیاد، مدت کمی را می‌توانید در ابتدای نتایج گوگل دیده شوید. علاوه بر این به محض اتمام پروژه شما و قطع پرداختی که انجام می‌دادید، سایت از ابتدای نتایج حذف خواهد شد.

این در حالی است که سئو به هیچ عنوان چنین حالتی نداشته و شما با داشتن سایتی بهینه مطمئن هستید که می‌توانید برای همیشه در دید مخاطب خود قرار گرفته و برندی معروف داشته باشید.

محتوا همیشه یکی از اصول اساسی در سئو می‌باشد که بدون آن نمی‌توانید پروژه خود را به خوبی ادامه دهید. علاوه بر تولید محتوای بهینه، گوگل خیلی به آپدیت و به روزرسانی محتوا علاقه نشان داده و این موضوع تاثیر مثبتی در رتبه سایت شما خواهد گذاشت. در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد که چگونه می‌توانید محتوای خود را به بهترین شکل ممکن به روزرسانی نمایید.

چرا باید محتوای خود را به روزرسانی نماییم؟

چرا باید محتوای خود را به روزرسانی نماییم؟

این برای گوگل خیلی مهم است که شما روی سایت خود کار کرده و آن را به روز نگه دارید. از طرفی همه ما می‌دانیم که کاربر برای گوگل اهمیت بسیار زیادی داشته و شما با انتشار مطالب به روز می‌توانید کاربر را راضی نگه دارید. این دقیقا کاری است که تمامی آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ در مشهد انجام می‌دهند تا بتوانند پروژه‌های سئو خود را به بهترین شکل ممکن پیش ببرند.

چگونه محتوای خود را آپدیت کنیم؟

همانطور که بیان کردیم گوگل علاقه بسیار زیادی به آپدیت و به روزرسانی محتوا دارد. حالا چگونه باید این محتوا را آپدیت کنیم؟

در ابتدا باید سراغ محتواهایی برویم و با استفاده از تقویم محتوایی زمان انتشار آن‌ها و میزان اهمیت را پیدا کرده و براین اساس قدام به آپدیت کنیم. به منظور پیدا کردن مناسب ترین مقالات برای آپدیت علاوه بر استناد به تقویم محتوایی، بهترین روش این است که وارد سرچ کنسول سایت خود شده و در بخش Performance به بررسی مقالات سایت خود بپردازید. شما باید محتوایی را انتخاب کنید که با داشتن impressions بالا، کلیک کمی دارد. این به معنای وجود مشکلی در محتوا است. یعنی این محتوا نیاز به آپدیت دارد تا در موقعیت مناسبی که دارد، بهبود پیدا کرده و بالاتر بیاید.

حالا که لیست کاملی از محتواهای خود که نیاز به به روزرسانی دارند را پیدا کردید، می‌توانید شروع کنید و آن‌ها را آپدیت نمایید. باید محتوای مورد نظر را به خوبی بررسی کرده و عنوان جدیدی پیدا کنید که برای مخاطب در این حوزه جالب بوده ولی در مقاله شما استفاده نشده است. حتی می‌توانید یکی از بخش‌های متن خود را به صورت مفصل‌تر توضیح دهید.

به این توجه کنید که آپدیت محتوای شما حداقل باید 300 کلمه باشد. بعد از پیدا کردن عنوان و نوشتن محتوا، نوبت به بارگذاری آن می‌رسد. در این مرحله نیز باید به نکات زیادی توجه کنید.

چگونه محتوای خود را آپدیت کنیم؟

در ابتدا و بعد از اینکه متن به روزرسانی را در جای مناسبی در مقاله قرار دادید، باید لینک‌های داخلی و خارجی را چک کرده تا از صحت آن‌ها مطمئن شوید و در ادامه اگر نیاز بود لینک جدیدی اضافه نمایید.

در مرحله بعدی بهتر است عکس‌های مقاله را نیز به روزرسانی نمایید. عکس جدیدی به متن اضافه کنید یا یکی از عکس‌های قدیمی را با مورد جدیدی جایگزین کنید. حالا نوبت به توضیحات متا و تایتل صفحه می‌رسد. این موارد همان عنوان و توضیحاتی هستند که در نتایج گوگل به کاربر نشان داده می‌شوند.

باید تا جایی که می‌توانید روی این دو گزینه کار کنید تا بهترین متن را نوشته و مخاطب بیشتری را جذب کنید. این بخش در سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌های سئو قابل تصحیح هستند و در بخشی به نام ویرایشگر اسنیپت می‌توانید این دو مورد را ادیت کنید.

بعد از تمامی این موارد شاید بهتر باشد h1 صفحه را نیز آپدیت کنید تا به گوگل نشان دهید به صورت کامل به آپدیت محتوای خود اهمیت می‌دهید. بعد از همه این مراحل روی دکمه به روز رسانی زده و آپدیت خود را منتشر کنید.

به عنوان قدم آخر نیز باید تاریخ انتشار محتوای خود را نیز به روز کرده و به همان لحظه‌ای که آپدیت را منتشر می‌کنید، تغییر دهید. در نظر داشته باشید با توجه به مشکلات پیش آمده در زمان ایندکس مقالات، اگر مقاله آپدیت شده شما توسط خزنده گوگل بررسی نشود، کاملا بی‌ فایده بوده و هیچ تاثیری در افزایش رتبه سایت شما ندارد. پس به منظور آشنایی بیشتر با نحوه ایندکس این دسته از مقالات، پیشنهاد می‌کنیم سری به مقاله آموزش کار با افزونه Google indexing api بزنید و با استفاده از توضیحات این صفحه، مقالات آپدیت شده خود را به خزنده گوگل نمایش بدید.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم