دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

آشنایی با الگوریتم Paraphrasing گوگل

آشنایی با الگوریتم paraphrasing

الگوریتم Paraphrasing یکی از جدیدترین الگوریتم های گوگل است که به منظور رقابت با کارشناسان تولید محتوا روی کار آمده است! حالا این به چه معناست؟

ما در ادامه این مقاله قصد داریم همه آنچه که لازم است درباره این الگوریتم بدانید را به طور جامع در اختیارتان قرار دهیم. تا انتها با ما همراه باشید.

الگوریتم Paraphrasing چیست؟

الگوریتم Paraphrasing گوگل روی کار آمده تا نیاز کاربران را در حداقل زمان ممکن پاسخ دهد. کار الگوریتم Paraphrasing این است که محتواهای سایت های مختلف را مورد بررسی قرار داده و سپس یک پاسخ صحیح و جامع را به کاربران، ارائه کند.

نحوه عملکرد الگوریتم Paraphrasing گوگل به چه صورت است؟

نحوه عملکرد الگوریتم Paraphrasing گوگل به چه صورت است؟

الگوریتم Paraphrasing توسط گوگل ارائه شده است تا محتواهای موجود و مرتبط با موضوعات مختلف را بررسی کرده و سپس مرتبط ترین و مهم ترین بخش از هر محتوا را در پاسخ به سوالات کاربران برای آن ها به نمایش بگذارد. بنابراین همانطور که در بخش قبلی مقاله هم به آن اشاره کردیم این الگوریتم روی کار آمده تا کاربران در سریع ترین زمان ممکن به پاسخ سوالات خود برسند که در نتیجه رضایت کاربران را در پی دارد. همان چیزی که گوگل به دنبال آن است!

خروجی کار این الگوریتم در واقع نزدیک به همان چیزی است که این روزها در featured Snippets در صفحه جستجوی گوگل به چشم می خورد. برای درک هر چه بهتر این موضوع، پیشنهاد می کنیم داخل گوگل به عنوان نمونه سرچ کنید، الگوریتم شاهین! خواهید دید که گوگل، بالای اولین سایت پیشنهادی به طور خلاصه، پاسخی را در رابطه با این الگوریتم در اختیارتان قرار خواهد داد؛ در صورتی که شما فقط به دنبال تعریف این الگوریتم باشید پاسخ سوال خود را بدون هر گونه کلیک بر روی سایت هایی که در این رابطه تولید محتوا کرده اند دریافت کرده اید؛ اما اگر به دنبال اطلاعات بیشتری درباره کوئری جستجو (Search Query) خود هستید باید وارد سایت های پیشنهادی گوگل شوید.

آیا دیگر نیازی به تولید محتوا برای سایت نیست؟

با روی کار آمدن الگوریتم Paraphrasing گوگل، بسیاری از کارشناسان تولید محتوا نگران این قضیه هستند که از کار بی کار شوند. اما آیا واقعا دیگر نیازی به تولید محتوا برای سایت نیست؟

گفتیم که الگوریتم Paraphrasing از طریق جمع بندی مطالب موجود در وبسایت ها، تولید محتوا می کند و کاربران بدون نیاز به حتی یک کلیک برای ورود به سایت شما می توانند پاسخ سوالات خود را با کمک این الگوریتم هوشمند، دریافت کنند.

طبق گفته های گوگل:

” ما نشان می دهیم که تولید مقالات ویکی پدیای انگلیسی را می توان به عنوان خلاصه چند سند از اسناد منبع مورد بررسی قرار داد.”

همچنین در این باره گفته است که:

” ما از جمع‌بندی استخراج کننده ‌ها برای شناسایی درست اطلاعات برجسته استفاده می کنیم …”

بنابراین نگرانی کارشناسان تولید محتوا تا حدودی به جا و درست است؛ چرا که گوگل قادر به تولید محتوای آموزنده و منسجم می باشد. علاوه بر آن قادر است که کیفیت محتواهای سایت ها را به خوبی آنالیز کرده و در نتیجه براساس کیفیت به آن ها رتبه دهد. بنابراین می توان گفت که Paraphrasing یکی دیگر از الگوریتم هایی است که به منظور تشخیص محتوای بی کیفیت به کمک گوگل آمده است.

نتیجه گیری بررسی آشنایی با الگوریتم Paraphrasing گوگل!

طبق آنچه که در این مقاله آموختیم الگوریتم Paraphrasing یکی دیگر از الگوریتم های کاربردی گوگل است که برای جلب رضایت کاربران روی کار آمده است. این الگوریتم قادر به جمع آوری محتوای سایت های مختلف می باشد و در نهایت یک محتوای بسیار کاربردی و خلاصه را در پاسخ به نیاز کاربران در اختیار آن ها قرار می دهد.

تمام هدف گوگل از ارائه الگوریتم Paraphrasing این است که محتوای خلاصه و مفید را به کاربران، ارائه کند.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم