دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

آموزش ابزار PageSpeed Insights

آموزش ابزار PageSpeed Insights

آیا به دنبال راه ‌هایی برای بهبود سرعت وب‌سایت خود هستید؟ آیا می‌ خواهید مطمئن شوید که وب‌سایت شما از نظر سرعت، بهینه شده تا کاربران بهترین تجربه ممکن را از بازدید سایتتان داشته باشند؟

Page Speed Insights یکی از ابزارهای مهم و تاثیرگذار برای بهینه‌سازی سرعت وب‌سایت است که توسط گوگل ارائه شده است. این ابزار به شما کمک می ‌کند تا عملکرد وب‌سایت خود را ارزیابی کرده و نکات بهبود آن را بررسی کنید. با استفاده از این ابزار، شما می ‌توانید مشکلات سرعت و عملکرد وب‌سایت خود را شناسایی کرده و راه ‌حل ‌های مناسب برای بهبود آن ‌ها را پیدا کنید.

بیشتر بخوانید» یکی از مهم ترین و اصلی ترین خدمات پارس وب که در زمینه طراحی سایت در مشهد، ارائه می شود، آنالیز و بهبود سرعت سایت می باشد. بنابراین اگر به دنبال یک سایت حرفه ای با سرعت بالا هستید، روی لینک داده شده کلیک کنید. 

ما در این مقاله به شما نحوه استفاده از ابزار Page Speed Insights و نکات مهم برای بهبود عملکرد وب‌سایت را آموزش خواهیم داد. تا انتها با ما همراه باشید.

معرفی ابزار PageSpeed

PageSpeed یکی از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت است که گزارشات دقیقی در این زمینه به شما ارائه می دهد تا براساس آن ها بتوانید به مشکلات مربوط به سرعت وبسایت خود پی برده و آن ها را به بهترین نحو، برطرف کنید.

اساس کار این ابزار، یک سری شاخص های ثابت و مشخصی هستند که با توجه به آن ها، سرعت سایت را اندازه گیری کرده و در نتیجه به آن امتیازی بین 0 تا 100 می دهد.

لازم به ذکر است که ابزار Page Speed Insights، سرعت سایت را هم در دسکتاپ و هم موبایل، تست و اندازه گیری می کند.

نحوه کار با ابزار Google PageSpeed به چه صورت است؟

نحوه کار با ابزار Google PageSpeed

برای استفاده از ابزار تست سرعت Page Speed، وارد سایت Google Page Speed Insights شده، در باکس Enter a web page url آدرس سایت خود را وارد کنید و در نهایت بر روی گزینه ” ANALYZE” کلیک کنید. به همین راحتی می توانید به آنالیز سرعت سایت خود دسترسی پیدا کنید.

اولین چیزی که پس از کلیک بر روی گزینه آنالیز به چشم می خورد، عددی است بین 0 تا 100 که نمره سایت شما را نشان می دهد.

اگر سرعت سایت شما بین 0 تا 49 باشد با نوار قرمز رنگی که دور آن کشیده شده نمایش داده می شود که گویای وضعیت بسیار بد سرعت سایت شماست. اعداد بین 50 تا 89 با نوار زرد رنگ مشخص شده و نشان از سرعت متوسط سایت شما دارند و اما اعداد بین 90 تا 100 که با رنگ سبز نمایش داده می شوند، گویای سرعت بسیار بالا و وضعیت مطلوب سرعت بارگذاری صفحات سایت دارند.

در ادامه، گزارشات دقیق تری از مشکلات و نقاط قوت مربوط به سرعت سایت به شما ارائه می شود که می توانید با استفاده از آن ها مشکلات را برطرف و نقاط قوت مربوط به سرعت سایت خود را تقویت کنید.

معرفی بخش های مختلف ابزار Google PageSpeed Insights

ابزار Google Page Speed Insights از بخش های مختلفی تشکیل شده است، از جمله:

  • Lab Data

بخش Lab Data ابزار گوگل پیج اسپید، گزارشات زمانی مربوط به لود بخش های مختلف سایت را در اختیارتان قرار می دهد. از جمله شاخص هایی که در این بخش از ابزار تست سرعت Page Speed مورد بررسی قرار می گیرند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • FCP (First Contentful Paint)

First Contentful Paint نشان دهنده مدت زمانی است که اولین المان و یا اولین بخش از صفحه مورد نظر بارگذاری می شود. برای کاهش FCP و یا افزایش سرعت سایت در این بخش، پیشنهاد می کنیم که حجم متن و فایل عکس های موجود در صفحه را به حداقل برسانید.

  • LCP (Largest Contentful Paint)

LCP مدت زمانی است که طول می کشد تا بزرگترین المان هر صفحه، لود و یا بارگذاری شود. حالت ایده آل برای اندازه ال سی پی، 2.5 ثانیه است.

  • TTI (Time to Interactive)

Time to Interactive مدت زمانی است که طول می کشد تا سایت شما امکان تعامل را برای کاربران خود ایجاد کند.

  • TBT (Total Blocking Time)

منظور از Total Blocking Time، فاصله زمانی بین بارگذاری اولین المان از صفحه تا اولین تعامل کاربر می باشد. اولین تعامل کاربر می تواند کلیک باشد، یا تایپ و … .

  • CLS (Cumulative Layout Shift)

بخش های مختلف ابزار Google PageSpeed Insights

Cumulative Layout Shift مدت زمانی است که طول می کشد تا المان های صفحه، جابجا شده و صفحه به طور کامل بارگذاری شود.

  • Speed Index

آیتم دیگری که در بخش Lab Data ابزار Page Speed مورد بررسی قرار می گیرد Speed Index می باشد. منظور از Speed Index، مدت زمانی است که به طول می انجامد تا محتوای کلی سایت به نمایش در آید. بدیهی است که هر چه سرعت ایندکس سایت شما بیشتر باشد، می توانید رضایت کاربران بیشتری را جلب کنید؛ چرا که کاربران راحت تر و سریع تر می توانند به محتواهای صفحات سایت شما دسترسی پیدا کنند.

نتیجه گیری بررسی آموزش ابزار Page Speed Insights!

طبق آنچه که در این مقاله آموختیم Google Page Speed Insights یکی از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت است که اطلاعات مربوطه را در 2 نسخه موبایل و دسکتاپ در اختیار شما قرار می دهد.

ما در این مقاله سعی کردیم کار با ابزار Page Speed Insights را به طور کامل آموزش دهیم تا با استفاده از آن بتوانید به اطلاعات مربوط به وضعیت سرعت سایت خود دسترسی پیدا کرده و در صورت نیاز آن را بهبود بخشید.

در پایان شما عزیزان می توانید سوالات و یا تجربیات خود از کار با ابزار Google Page Speed را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم