دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

آموزش تکنیک تقویم مقالات جدید با لینک سازی داخلی

تقویت مقالات جدید با لینک سازی داخلی

در صورتی که در زمینه بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) تخصص دارید، قطعاً با این موضوع آشنا هستید که ایجاد ارتباطات میان صفحات یک وب‌سایت، از جمله اصلی‌ترین فعالیت‌های مؤثر بر بهبود سئو محسوب می‌شوند. 

استراتژی لینک سازی داخلی، به شتاب‌بخشی در روند ایندکس‌شدن مطالب منتشر شده در وب‌سایت کمک شایانی می‌کند. در ادامه این مقاله، همراه ما بمانید تا با نکات مهم در لینک سازی داخلی آشنا شوید.

بیشتر بخوانید» استفاده از تکنیک co-citation در لینک سازی داخلی و فواید استفاده از آن

لینک سازی داخلی چیست؟

لینک‌سازی داخلی، ارتباطی است که بین دو صفحه مختلف یک وب‌سایت برقرار می‌شود. هر وب‌سایتی که دارای چندین صفحه باشد، به این صورت سازمان‌دهی خواهد شد. لینک سازی داخلی با اتصال یک برگه به صفحه دیگری از همان وب‌سایت، مسیریابی کاربران به سایر بخش‌ها و یافتن سریع‌تر صفحات جدید توسط ربات‌های جستجوگر را تسهیل می‌بخشد. 

بسیاری از وب‌سایت‌ها با درک عمیق از حجم رقابت و پیچیدگی‌های کلمات کلیدی، نیازی به پیوندهای خارجی ندارند و صرفاً با استفاده از رعایت استانداردهای فنی SEO و تولید محتوای با کیفیت در بازسازی لینک‌های داخلی، توانسته‌اند جایگاه قابل توجهی را در نتایج جستجو برای خود رقم بزنند. 

اهمیت لینک سازی داخلی در محتوا بسیار حیاتی است. این نوع پیوند‌ سازی، شامل ایجاد ارتباطات میان صفحات وب‌سایت می‌شود که همگی زیر یک دامنه قرار دارند. در حالی که لینک‌های خارجی کاربران را به وب‌سایت‌های دیگر هدایت می‌کنند. هم پیوندهای داخلی و هم پیوندهای خارجی در ارتقای رتبه‌بندی SEO وب‌سایت نقش بسیار مهمی دارند.

بیشتر بخوانید» آشنایی با ترفندهای لینک سازی خارجی و نکات مربوط به آن

آیا تقویت مقالات جدید از طریق ایجاد لینک سازی داخلی میسر است؟ 

آیا تقویت مقالات جدید از طریق ایجاد لینک سازی داخلی میسر است؟ 

یکی از شیوه‌های ارتقاء کیفیت محتوای جدید وب‌سایت‌ها، اتصال این مقالات، به نوشته‌های مرتبط  و پیشین است. با این حال، شناسایی محتوا‌های گذشته که به لحاظ موضوعی با نوشتارهای تازه همخوانی داشته باشند، کمی سخت به نظر می‌رسد. زیرا مقالات مرتبط سابق، احتمال دارد که مدت‌ها قبل منتشر شده باشند و به سادگی قابل شناسایی نباشند. 

از سوی دیگر، نویسندگان متفاوتی برای وب‌سایت‌ها فعالیت می‌کنند و ممکن است از محتواهای یکدیگر بی‌خبر باشند. علاوه بر این، مرور کلیه مقالات یک سایت هم می‌تواند زمان‌بر باشد. 

پس برای تقویت مطالب جدید با استفاده از لینک های درونی، باید به راهکاری متفاوت متوسل شویم. راه حل برجسته برای یافتن نوشتارهای مرتبط پیشین، استفاده از موتور جستجوی گوگل است.

بیشتر بخوانید» آشنایی با مزرعه لینک (Link farm) و تاثیرات آن در سئو

چطور می‌توانیم مقالات مرتبط با عملکرد سایت را بیابیم؟ 

ربات‌های گوگل وظیفه ایندکس‌کردن صفحات و مقالات را بر عهده دارند. الگوریتم‌های پیشرفته این موتور جستجو، مضامین صفحات وب‌سایت‌ها را تشخیص داده و موقعیت آن‌ها را در نتایج جستجو تعیین می‌کنند. مقالات جدید، شامل کلمات کلیدی منحصربه‌فرد و جدید هستند، بنابراین جستجوی صفحات متناسب با این کلیدواژه‌ها در موتورهای جستجو ممکن است. در نوار جستجوی گوگل، کلیدواژه‌ی تازه و عبارت :site را به همراه نام سایت به صورت زیر وارد می‌کنیم:

(کلید واژه جدید) (نام سایت)  : site

با این روش، گوگل فهرستی از صفحات وب‌سایت شما که محتوای مرتبط با مطلب جدید دارند را به نمایش می‌گذارد. اکنون می‌توانید به راحتی مطالب مورد نیاز خود را یافته و با ایجاد لینک‌های داخلی بین محتوای تازه و نوشته‌های پیشین، ارتباط برقرار کنید. هنگام تقویت مقالات، توجه داشته باشید که ایجاد پیوندها نباید بی‌رویه و در تمام صفحات صورت گیرد. برای هر محتوای جدید، تنها 3 تا 5 لینک در محتوای پیشین می‌تواند مفید و کافی باشد.

تقویت سئو سایت با لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی، یکی از مهم‌ترین فاکتورهای تقویت SEO به شمار می‌رود. با توجه به اهمیت این موضوع، می‌توان با پیوند دادن محتوای جدید وب‌سایت به صفحاتی که قبلاً در گوگل جایگاه بهتری دارند، به تقویت مقالات جدید کمک کرد؛ در فرآیند لینک سازی داخلی باید به این موارد توجه کنید:

  • افزایش تعداد محتوا
  • استفاده از پیوندهای تاثیرگذار
  • استفاده از انکر تکست‌های مرتبط 
  • اجتناب کردن از استفاده‌ی بیش از حد لینک های داخلی 
  • استفاده از پیوندهای متنوع

تولید محتوای باکیفیت یکی از مهم‌ترین عناصر در لینک سازی داخلی است. با برنامه‌ریزی منظم و دقیق برای تولید محتوای قوی، می‌توانید به بهبود پیوند سازی داخلی و در نتیجه بهبود سئوی سایت کمک شایانی کنید.

افزایش تعداد محتوا

برای بهبود لینک سازی داخلی در وب‌سایت خود، باید به افزایش تعداد صفحات داخلی که دارای محتوای باکیفیت و ارزشمند هستند، اهمیت دهید. تولید محتوای متنوع برای وب‌سایت، زمینه‌ی لازم برای پیوند سازی مقالات جدید را فراهم می‌کند، در حالی که کمبود محتوا، لینک سازی داخلی را محدود می‌سازد.

استفاده از پیوندهای تاثیرگذار

استفاده از پیوندهای تاثیرگذار

توجه به پیوندهای تأثیرگذار در محتوا، از اصول مهم سئو سایت به شمار می‌رود. در هنگام استفاده از لینک‌های داخلی، بهتر است از پیوند دادن به صفحاتی که تاثیر منفی بر سئو دارند، مانند صفحه اصلی و تماس با ما، خودداری کنید.

استفاده از انکر تکست‌های مرتبط 

در لینک سازی داخلی، استفاده از انکر تکست‌های مرتبط و مؤثر که به مقالات هم‌موضوع پیوند می‌دهند، می‌تواند به بهبود این فرآیند کمک کند. استفاده از کلمات کلیدی مرتبط در پیوند سازی، به گوگل کمک می‌کند تا درک بهتری از صفحه مورد نظر داشته باشد.

اجتناب کردن از استفاده‌ی بیش از حد لینک های داخلی 

نکته پایانی این است که در استفاده از لینک سازی داخلی، زیاده‌روی نکنید؛ زیرا احتمال دارد به سئوی کلی سایت آسیب برساند. همچنین، استفاده از پیوندهای متنوع و از منابع مختلف می‌تواند اعتبار و اعتماد بیشتری نسبت به محتوای شما ایجاد کند.

بیشتر بخوانید» معرفی اصول لینک سازی داخلی در مقالات و صفحات سایت

سخن آخر

ما در این مقاله سعی کردیم تا شما را با اهمیت لینک سازی داخلی برای سئو سایت آگاه سازیم. ایجاد پیوند‌سازی داخلی، یکی از عناصر کلیدی بهینه‌سازی موتورهای جستجو درونی (SEO) به شمار می‌رود و متخصصین سئو باید اهمیت زیادی به اتصال محتوای قدیم و جدید وب‌سایت‌ها قائل شوند.

در صورتی که پیوندهای درونی ایجاد نگردد، نباید منتظر بهبود وضعیت صفحات وب‌سایت باشیم و همچنین موتورهای جستجویی همچون گوگل نیز نمی‌توانند ترتیب و ساختار منطقی سایت را به خوبی درک کنند.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم