دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

آشنایی با فواید و اصول لینک سازی داخلی در مقالات

اصول لینک سازی داخلی

یکی از اصلی‌ترین مواردی که باعث موفقیت سئو می‌شود، اصول لینک سازی داخلی در مقالات است. اما انجام این کار به راحتی انجام نشده و از اصول و قواعد خاصی پیروی می‌کند. در واقع یک کارشناس سئو با تجربه برای انجام لینک سازی داخلی بین مقالات، استراتژی خاصی را می‌چیند. برای اینکه با این این قوانین و فواید آن بیشتر آشنا شوید، تاپایان مقاله همراهمان باشید.

لینک سازی داخلی چیست؟

یکی از موارد مهمی که بیشتر کارشناسان سئو رتبه سایت‌شان را در صفحه SERP مدیون آن هستند، لینک سازی داخلی است. پروسه‌ای که از طریق آن شما ارتباط بین صفحات مختلف دامنه سایتتان را برقرار می‌کنید.

به عنوان مثال فوتر یا قسمت پایینی صفحه را به صفحاتی مانند درباره ما و تماس با ما لینک می‌دهید یا با استفاده از انکرتکست، از یک مقاله به مقاله‌ای دیگر برای خزنده‌های گوگل میانبر ایجاد می‌کنید.

بیشتر بخوانید» طراحی زیبا بخش‌های مختلف سایت مانند فوتر نقش مهمی در جلب نظر کاربر برای کلیک روی لینک‌های داخلی داده شده در این قسمت‌ها دارد. به منظور مشاهده لیست قیمت انواع پکیج‌های طراحی سایت در مشهد رو لینک داده شده کلیک کنید.

چون پیوندهای داخلی رتبه سایت را در صفحه نتایج جستجو بهبود داده و به دلیل ارزش فراوانی که به صفحات می‌دهد، وب سایت را تقویت می‌کند.

اصول لینک سازی داخلی چیست؟

برای اینکه بتوانید کابران را از یک صفحه مقاله به مقاله‌ای دیگر هدایت کرده تا بازدید آن افزایش پیدا کند، لینک سازی داخلی بهترین روش خواهدبود. بطورکلی اصول زیر از مهم‌ترین فاکتورهای لینک سازی داخلی هستند:

  • لینک داخلی به صفحه مقصد به واسطه انکر تکست اصلی یا کلمه کلیدی صفحه مقصد
  • لینک داخلی در بدنه محتوا در قالب لینک دهی بین مقالات
  • داشتن تگ فالو برای تمام لینک‌های داخلی
  • قرار دادن لینک صفحات مهم در صفحه اصلی
  • استفاده از لینک داخلی برای ایندکس شدن صفحات
  • استفاده از لینک داخلی برای افزایش اعتبار صفحه
  • استفاده از یک فرمت آدرس دهی خاص برای جلوگیری از محتوای تکراری
  • از بین بردن خطا 404 و لینک‌های شکسته داخلی
  • بهبود وضعیت محتوای تازه بارگذاری شده و سرعت دادن به ایندکس شدن آن

البته درکنار این موارد باید توجه داشته‌باشید که به منظور کسب جایگاه بهتر در موتور جستجوی گوگل، باید از یک استراتژی خاص برای لینک سازی داخلی استفاده کنید. به همین خاطر پیشنهاد می‌کنیم تمامی این موارد را به شرکت های سئو در مشهد بسپارید. چراکه این تیم با تجربه با بهره‌گیری از دانش روز و باتوجه به آپدیت‌ها و قوانین جدیدی که گوگل برای کاربران خود وضع می‌کند، می توانند رتبه‌ای بالایی را به سایت شما ببخشند.

توجه به کمیت و کیفیت محتوا برای لینک سازی داخلی

به کمیت و کیفیت محتوا برای لینک سازی داخلی توجه کنید

سئو و محتوا دو جزء جدانشدنی از یکدیگر هستند و بدون ارائه محتوایی با کیفیت سایت اهمیتی نخواهدداشت. ضمن اینکه برای استفاده از Internal link نیاز به محتوا دارید. از نظر کمی و کیفی هم اگر بخواهیم به محتوا نگاه کنیم، باید بدانید که به مقالاتی با کیفیت بالا نیاز داریم. چون در محتوایی با کیفیت لینک سازی راحتتر انجام می‌شود.

علاوه بر این هرچه مطلب بیشتری را داخل سایت خود بارگذاری کنید، از لینک سازی بیشتری می‌توانید بهره ببرید. اما باید توجه داشته‌باشید که استفاده از این روش می تواند شمشیری دولبه باشد و با بکار بردن لینک‌های غیر مرتبط، جایگاه شما را در صفحه جستجو گوگل با افول مواجه خواهدکرد.

لینک دهی متنی یا انکرتکست

انکرتکست بیشترین کاربرد را در مقالات دارد. درحقیقت به پیوندهایی گفته می‌شود که با عبارتی متنی که معمولا هدف از لینک سازی را می‎رسانند، به صفحه مقصد لینک می‎دهند.

بیشتر بخوانید» در ابزار سرچ کنسول که همه فعالین حوزه دیجیتال مارکتینگ با آن آشنایی دارند بخشی به نام links وجود دارد که تمامی لینکسازی داخلی و خارجی را به شما نمایش می‌دهد. به منظور آشنایی کامل‌تر با زیر و بم بخش links در سرچ کنسول روی لینک داده شده کلیک کنید.

با استفاده از این روش کلمات کلیدی در ذهن خواننده بهتر جا می‎افتد و گوگل هم بهتر می‎تواند آن را پیگیری کند تا تعداد پیوهندهای هرزنامه را در نتیجه جستجوی کاربرش کاهش دهد. فقط باید حواستان باشد که از متن های با معنی برای انکرتکست استفاده کنید و از مقاله ای که کاربر را به خواندش دعوت می‎کنید، دیدی کلی به او بدهید.

در لینک سازی داخلی زیاده روی نکنید

بسیاری از کاربران زمانی که متوجه روشی برای بهینه‌سازی سایت خود برای موتورهای جستجو می‌شوند، در به کار بردن آن در صفحه خود زیاده روی می‎کنند که به آن Over Optimized می‎گویند. از آنجاییکه هر پیوند اعتبار مشخصی را برای سایت تامین می‎کند، تعداد لینک سازی داخلی باید به اندازه‎ای باشد که خزنده‎های گوگل آن را سئو کلاه سیاه تشخیص ندهند. در کنار این به دلیل تغییر رنگ لینک سازی در صفحه مقاله ممکن است بازدیدکننده سایت شما را سردرگم کند.

لینک سازی داخلی از کارهای مورد علاقه گوگل و موثر در افزایش رتبه سایت

گوگل بخشنده بودن را دوست دارد

زمانی که صفحه ای از مقالات شما به اعتبار و رتبه ی مطلوبی در نتیج جستجو رسید، وقت آن می رسد که این امتیاز را باسایر صفحاتی که هنوز ایندکس نشدند یا اعتبارشان کاهش پیدا کرده تقسیم کند. به این وسیله با کمک لینک سازی داخلی هم می‌توانید صفحات مرده خود را مجدد احیا کنید و هم با بخشیدن این میزان اعتبار گوگل را از خود راضی نگه‌دارید.

مورد دیگر اینکه صفحاتی که دائم در حال آپدیت هستند، می توانند گزینه مناسبی برای Internal link باشند چون صفحاتی با محتوای به روز شده بسیار مورد توجه گوگل قرار خواهدگرفت.

لینک سازی داخلی از محتوای تکراری جلوگیری می کند

گاهی به دلیل فرمت‌های مختلف در آدرس سایت مانند http, https به همراه WWW یا بدون آن ممکن است محتوای تکراری داخل سایت بارگذاری شده‌باشد. در این موارد باید تمام لینک سازی‌های داخلی خود را داخل سرچ کنسول و به گزینه اصلی ریدایرکت کنید. بعد از این مرحله باید تمام لینک سازی‌های داخلی را با لینک اصلی و بعد از آدرس اصلی سایت انجام دهید.

لینک سازی داخلی تاپیک کلاستر

محتوا تاپیک کلاستر که از صفحات پیلار و کلاستر تشکیل شده از مهم‌ترین نوع محتواهای موجود در وب هستند. صفحه پیلار حاوی مهم‌ترین محتوا و کلمه کلیدی اصلی بوده که قصد داریم رتبه خوبی را به واسطه آن کسب کنیم. همچنین کلاسترها هم صفحاتی هستند که ارتباطی موضوعی با پیلار دارند و به آن لینک داده می شود. لینک سازی داخلی به این شکل انجام می‎شود که:

  • لینک سازی از پیلار به کلاستر
  • از کلاستر به پیلار
  • لینک سازی بین کلاستر

چند نکته مهم در لینک سازی داخلی

تا به این قسمت از مقاله با اهمیت لینک داخلی و تعریف آن آشنا شدید. به‌عنوان کلام پایانی لازم است به چند موضوع دیگر اشاره‌ای داشته‌باشیم:

  • در قسمت فوتر سایت از لینک‌های زیادی استفاده نکنید.
  • به هر صفحه در هر مقاله فقط یکبار لینک بدهید
  • از لینک تکراری در یک صفحه استفاده نکنید
  • لینک سازی از صفحه مقاله به صفحات اصلی را فراموش نکیند
  • سعی کنید به ازای هر 1000 کلمه از 4 تا 5 لینک داخلی استفاده کنید
  • بعد از نگارش محتوای جدید، به محتواهای قبلی و منتشر شده بازگردید و مجدد لینک سازی انجام دهید.
شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم