دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

آشنایی با فاکتورهای گزینش بهترین سایت برای انتشار رپورتاژ

راهنمای انتخاب بهترین وب سایت رپورتاژ

این روزها سایت‌های زیادی در اینترنت وجود دارند که محصولات مختلفی را می‌فروشند و خدمات متفاوتی را ارائه می‌نمایند. اگر شما نیز صاحب یکی از این سایت‌ها در دنیای گسترده اینترنت هستید و با دیده نشدن سایت خود مشکل دارید، باید از خدمات سئو استفاده کنید.

با استفاده از تکنیک‌های سئو سایت شما در حوزه مورد نظرتان در بالاترین نتایج گوگل نمایش داده می‌شود. یعنی کاربر با جستجوی کلمات مورد نظر، در ابتدا سایت شما را خواهد دید و وارد آن می‌شود.

سئو به دو قسمت اصلی سئو داخلی و خارجی تقسیم می‌شود. در سئو خارجی، سئوکاران تلاش می‌کنند تا از سایت‌های مناسب لینک دریافت کنند و در واقع به گوگل نشان دهند که سایت از نظر دیگران قابل قبول است. یکی از مهم‌ترین روش‌های لینک سازی خارجی، خرید رپورتاژ است که در ادامه در رابطه با آن توضیح می‌دهیم.

رپورتاژ چیست؟

رپورتاژ چیست؟

سایت‌هایی وجود دارند که در ازای مبلغی، قبول می‌کنند یک مقاله در رابطه با موضوع مورد نظر شما در سایت خود منتشر کرده و از آن به شما لینک بدهند. در صورتی که شما در سایت یا وبلاگ شخصی دیگر افراد به صورت رایگان بتوانید پست منتشر کنید، به آن پست مهمان می‌گویند که مقداری با رپورتاژ اگهی متفاوت است. معمولا تعداد لینک‌ها در این مطالب محدود بوده و فالو هستند. اما اگر تصمیم دارید مقاله مربوط به رپورتاژ را خودتان آماده کنید، بهتر است ابتدا با نکات کلیدی در زمان نوشتن رپورتاژ بیشتر آشنا شوید.

حالا نکته مهم این است که چگونه باید سایت مناسب را پیدا کنیم و رپورتاژ در آن منتشر نماییم؟ در ادامه این موضوع را آموزش خواهیم داد.

آموزش انتخاب پنل مناسب برای انتشار رپورتاژ

سایت‌هایی مانند تسمینو وجود دارند که در آن‌ها می‌توانید لیست و زمینه کاری تعداد زیادی از سایت‌های قبول کننده رپورتاژ را مشاهده کرده و سفارش دهید.

حالا چگونه باید از میان تعداد زیادی از سایت، مناسب‌ترین را انتخاب کرد؟ در ابتدا باید به بودجه خود توجه کنید و با توجه سختی کلمه کلیدی مور نظرتان، هزینه‌ای را برای آن انتخاب نمایید.

آموزش انتخاب سایت برای انتشار رپورتاژ

در ادامه سایت‌های پذیرنده رپورتاژ را در سطح رنج قیمتی خود پیدا کرده و نکات زیر را در آن بررسی کنید:

  1. سایتی که انتخاب می‌کنید باید با حوزه کاری شما مرتبط باشد. برای مثال در سایت گردشگری نمی‌توانید رپورتاژ لوازم آرایشی را منتشر کنید. عموما سایت‌های خبری در رابطه با تمامی حوزه‌ها مطلب دارند ولی بازهم باید چک کنید. برای این کار موضوع مورد نظر خود را در سایت جستجو کنید تا ببینید آیا مطلب مرتبط پیدا می‌کنید یا خیر؟ اگر در سایت امکان جستجو وجود نداشت، می‌توانید در گوگل کلمه کلیدی + اسم سایت را جستجو کرده و مطالب را چک کنید.
  2. سپس باید صفحه اصلی سایت را بررسی نمایید تا مطمئن شوید مزرعه لینک نیست. چک کنید چه تعداد لینک خارجی در صفحه اول وجود دارد. اگر تعداد زیادی لینک خارجی مشاهده کردید، از این سایت صرف نظر کنید.
  3. اگر سایت مزرعه لینک نبود، در قدم بعدی صفحه انتشار رپورتاژ را نیز بررسی کنید. برای این کار یکی از رپورتاژهای قدیمی را باز کرده و تعداد لینک‌های داخلی و خارجی موجود را چک کنید. اگر این صفحه دارای تعداد زیادی لینک بود، سایت را از لیست خود حذف کنید چرا که این رپورتاژ ارزشی برای سایت شما نخواهد داشت.
  4. در نهایت نیز سرعت ایندکس(آشنایی با نحوه افزایش نرخ خزش crawl budget سایت) صفحات باید بررسی شود. در برخی از سایت‌ها ایندکس هر صفحه ممکن است خیلی طول بکشد و این برای شما مناسب نیست. برای اینکار آدرس زیر را از گوگل سرچ کنید:
    site:https://domain.com/
    دقت کنید که به جای com آدرس سایت مورد نظر قرار بگیرد. در اینجا لیستی از تمامی صفحات ایندکس شده سایت مشاهده می‌شود. در ابتدای صفحه روی tools کلیک کنید و گزینه any time را به past week تغییر دهید تا بتوانید صفحات ایندکس شده در هفته گذشته را مشاهده نمایید. حالا باتوجه به کاربری سایت و تعداد این صفحات باید تشخیص دهید آیا سرعت ایندکس مناسب است یا خیر؟
    اگر سایت مورد نظر در هفته حدود 100 صفحه منتشر کرده باشد و تمامی آن‌ها یا حداقل 90 صفحه ایندکس شده، دارای سرعت ایندکس خوبی بوده و اگر از این 100 صفحه 20 مورد ایندکس شده مناسب نمی‌باشد.

بعد از بررسی هر 5 مورد می‌توانید سایت‌های مورد نظر برای رپورتاژ را انتخاب کنید.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم