دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

الگوریتم برت گوگل؛ بمب این روزهای سئو

الگوریتم برت گوگل

گوگل بسیار هوشمندانه عمل می‌کند و هیچ چیزی به جز کاربرانش برای او اهمیت ندارد. از نظر این موتور جستجو این کسب و کارها و وب سایت‌ها هستند که نیاز مبرمی به کاربران دارند. به همین خاطر سعی می‌کند با آپدیت‌ها و الگوریتم‌هایی که یکی پس از دیگری آن‌ها را ارائه می‌دهد، استفاده از خودش را برای کاربران روز به روز آسان‌تر کند. در این مقاله قصد داریم شما را با بمب این روزهای سئو یعنی الگوریتم برت بیشتر آشنا شوید.

الگوریتم برت چیست؟

گوگل در اکتبر 2019 الگوریتم BERT را به دنیای سئو معرفی کرد. در واقع الگوریتم گوگل برت از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای درک بهتر زبان انسان است. این موتور جستجو با این هدف این الگوریتم را به لیست آپدیت‌های خود اضافه کرد که کلمات جستجو شده توسط کاربرانش را بهتر بشناسد و نتیجه ی بهتر و نزدیک‌تری به مقصودشان را دریافت کنند.

Google Bert چگونه کار می‌کند؟

برخلاف الگوریتم‌های قبلی، Google Bert تک بعدی نیست و سعی دارد تمام موارد را در نتایج گوگل درنظربگیرد. توجه داشته باشید شناخت تمام الگوریتم‌ها و عملکردن به قوانین گوگل، کاری است که فقط کارشناسان خبره سئو از عهده آن برمی آیند. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم دست و پنجه نرم کردن با موتور جستجوی منفعت طلب که هرروز رنگ جدیدی به خود می‌گیرد را به شرکت‌های سئو در مشهد بسپارید.

Google Bert Algorithm کلمات و سوالات کاربران را بهتر درک می‌کند

در چند سال پیش گوگل به درستی نمی‌توانست درک درستی از کلمات کاربران داشته باشد. در واقع زمانی که شما یک عبارت طولانی را داخل سرچ باکس این موتور جستجو وارد می‌کردید، پاسخ موردنظرتان را از گوگل دریافت نمی‌کردید. به همین دلیل Google Bert به آپدیت‌های گوگل اضافه شد.

Google Bert Algorithm کلمات و سوالات کاربران را بهتر درک می‌ کند

Google Bert Algorithm سعی می‌کند زبان محاوره را متوجه شود

وقتی عبارتی را در گوگل جستجو می‌کنید، با یک ربات طرف هستید. رباتی که کلمات و دستور زبان برایش به شکل ثابتی تعریف شده به همین خاطر اگر شما با زبان گفتار یا محاوره با او صحبت کنید، متوجه منظورتان نخواهد شد. این موضوع مربوط به قبل از گوگل برت است. جالب اینجاست که بعد از این آپدیت، خود گوگل موضوعاتی را به زبان عامیانه در عبارت‌های پیشنهاد شده به کاربر نشان می‌دهد!

البته این مورد تنها برای عبارت‌های نوشتاری نیست. گول برت سعی می‌کند با درک بهتر زبان محاوره، از این قابلیت خود در سرچ‌های صوتی هم استفاده کند.

گوگل برت کلماتی با نوشتار مشابه و معنای متفاوت را درک می‌کند

به جرات می‌توان گفت این بخش از آپدیت بهترین قسمتی است که در گوگل BERT درنظر گرفته شده است. مخصوصاً برای زبان فارسی که کلمات مشابه زیادی دارد. به عنوان مثال شما قصد دارید درباره “کرم دست” بیشتر بدانید اینجا گوگل بین کِرم، کَرَم و کِرِم تفاوت قائل شده و اطلاعات مورد نیازتان را به شما نشان می‌دهد.

گوگل برت مانند معلمی اشتباه تایپی شما را می‌گیرد

برای اینکه درک بهتری از آپدیت جدید گوگل داشته باشید، کلمه ای را به اشتباه در سرچ باکس جستجو کنید. آن جاست که باز هم Google Bert Algorithm غلط املایی شما را متوجه شده و ضمن تصحیح آن، نتیجه‌ی صحیح را به شما نشان می‌دهد.

NLP هم به الگوریتم گوگل برت اضافه شده

Neuro Liguastic Programming یا همان برنامه ریزی عصبی زبانی دیگر قابلیتی است که Google Bert با خود به همراه آورده است. NPL را در کلمات پیشنهادی کیبورد گوشی‌های هوشمند دیده اید. پس ببینید تا چه حد گوگل به قصد و هدف کاربرانش نزدیک است!

Google Bert و RANKBRAIN دو آپدیتی که مکمل یکدیگرند

رنک برین هم از جمله آپدیت‌های گوگل بود که در سال 2015 گرد و خاکی با ارائه اش به دنیای سئو به پا کرد! رنک برین هم با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی درتلاش بود تا کلمات را بهتر درک کرده و به کاربر نمایش دهد. جالب است بدانید با آمدن گوگل برت، نه تنها کار Rankbrain تمام نشد، بلکه طبق اطلاعاتی که در Searchengineland منتشر شده این دو مکمل هستند.

بیشتر بخوانید» آشنایی با موارد استفاده از هوش مصنوعی در سئو در این مقاله از پارس وب 

چگونه می‌ توان سایت را برای BERT سئو کرد؟

چگونه می‌ توان سایت را برای BERT سئو کرد؟

پاسخ به این سوال را دنی سالیوان از متخصصان و سرشناسان گوگل اینطور می‌دهد که:

راهکار خاصی وجود ندارد که بتوانید به کمک آن سایتتان را برای BERT سئو کنید. در واقع این الگوریتم فقط به ما برای درک بهتر محتواها و نمایش نتایج نزدیک‌تر کمک کرد.”

اما طبق تحقیقات و تجربه تیم کارشناسان سئو، همیشه راهی برای دوستی با گوگل وجود دارد. در واقع سئوکاران سعی دارند با رفتاری مسالمت آمیز، با گوگل و آپدیت‌هایش مدارا کنند. البته این کار فقط از دست افرادی مجرب برخواهد آمد. ما پیشنهاد می‌کنیم:

برای دوستی با Google Bert Algorithm، به نیاز کاربر توجه بیشتری داشته باشید

برای موتور جستجویی مثل گوگل فقط و فقط کاربران و نیازهایشان اهمیت دارد. پس توصیه می‌کنیم برای اینکه دوستی تان را به گوگل ثابت کنید، ابتدا باید به درک درستی از نیاز کاربران برسید و بعد محتوایتان را روی صفحه بارگذاری کنید.

گوگل برت، علاقه زیادی به Long tail ها دارد!

سعی کنید در عناوین و تیترهایتان از عبارت‌هایی که کلمات کلیدی را در خود دارند، استفاده کنید. چون کاربران برای اینکه به هدفشان نزدیک‌تر شوند، عبارت را جستجو می‌کنند. پس این یعنی گوگل هم علاقه زیادی به لانگ تیل ها دارد و در الگوریتم گوگل برت به این موضوع اشاره کرده است.

گوگل برت تمایل دارد کاربرانش سوال کنند و او پاسخ بدهد

همانطور که گفتیم گوگل درک عمیقی از زبان محاوره و لانگ تیل ها دارد. پس اگر صفحه ای را با این ویژگی‌ها برای ساییتان درنظر بگیرید، می‌توانید توجه گوگل را به خود جلب کنید. به نظر می‌رسد گوگل دوست دارد تبدیل به دانشمندی شود که جواب تمام سوالات کاربران را می‌داند. پس با طراحی صفحه ای یا بخشی از صفحه برای سوالات محاوره ای و کلماتی طولانی به او کمک کنید. مطمئن باشید این موتور جستجو با بهینه کردن رتبه سایتتان در صفحه SERP از شما قدردانی خواهد کرد!

با ربات گوگل مثل خودش رباتی برخورد نکنید

به نظر می‌رسد از دیگر علایق گوگل این است که پا به دنیای انسانی بگذارد. بنابراین از اینکه محتوایی را در خود داشته باشد که تعداد کلمات کلیدی به طور دقیق شمرده شده باشد، دوری می‌کند. او انتظار دارد LSI را جایگزین کیورد استافینگ و برچسب زدن کنید. در واقع اینطور می‌پسندد که کلمات کلیدی به صورت رباتی پشت سرهم و بدون معنا و مفهوم تکرار نشوند. چون می‌داند نیاز کاربر به این شکل برطرف نخواهد شد و به سرعت صفحه را ترک خواهد کرد.

کاربران محتوای طولانی را نمی‌خوانند. پس مختصر و مفید بنویسید

تا چند سال پیش محتواهای چند هزار کلمه­ای بهترین رتبه را در گوگل داشتند. اما گوگل متوجه بی­حوصلگی کاربران در خواندن مقالات طولانی شد. بنابراین در الگوریتم برت به کارشناسان سئو و محتوا گفت تا از نوشتن محتواهای طولانی خودداری کرده و لوب مطلب را بیان کنند. توجه داشته باشید که برای بعضی موضوعات نوشتن محتوای آسمان خراش ضرورت دارد و محتوا باید به گونه­ای نگارش شده باشد که نیاز کاربر برطرف شود.

کلام آخر، با Google Bert Algorithm از در دوستی وارد شوید

قریب به ۱۲۰۰ کلمه درباره Google Bert Algorithm که بیشتر با آپدیت جدید گوگل آشنا شوید. هرچند بنا به نظر متخصصان و صاحب‌نظران سئو این الگوریتم، الگوریتمی عادی نیست، اما بازهم می‌توان با رعایت نکاتی که گفته شد و سپردن این موتور جستجوی چموش به کارشناسانی مجرب و متخصص، با آن از در دوستی وارد شد و در نتیجه رتبه خوبی در صفحه SERP کسب کرد!

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم