دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

آشنایی با ابزارهایی برای تشخیص محتوا کپی

آشنایی با ابزارهای تشخیص محتوا کپی

در صورتی که ذره‌ای با دنیای سئو آشنایی داشته باشید، با مشکل محتوای کپی و اثرات منفی آن نیز آشنایی دارید. در صورتی که با این مبحث آشنایی نداشته باشید نیز ما در این مقاله به صورت کامل درمورد محتوای کپی صحبت کرده و انواع ابزارهای تشخیص محتوا کپی را به شما معرفی می‌کنیم.

محتوای کپی چیست؟

در صورتی که شما اقدام به انتشار محتوایی  براساس تقویم محتوایی ایجاد شده در سایت خود کنید که پیش از این یه نسخه کاملا مشابه یا نسبتا مشابه از آن محتوا در دنیای وب منتشر شده باشد، گوگل محتوای شما را به عنوان محتوا کپی یا duplicate content تشخیص خواهد داد.

این اتفاق حتی ممکن است در سایت خودتان نیز اتفاق بیافتد. به عبارت دیگر، اگر شما محتوایی را در دو بخش متفاوت از سایت خودتان قرار دهید باز هم دچار duplicate content شده‌اید. پس محتوای کپی الزاما در مورد محتواهای کپی شده از سایت‌های دیگر نیست.

به عنوان مثال در صورتی که شرکت طراحی سایت فروشگاهی در مشهد برای یک محصول مانند گوشی آیفون 13 چندین صفحه جداگانه برای هر رنگ از آیفون 13 بسازد، به احتمال زیاد محتوای تمامی این صفحات به دلیل مشابه بودن محصول، یکسان خواهد بود و شما دچار duplicate content خواهید شد.

در این مقاله ما به صورت اختصاصی به محتوای کپی شده از سایت‌های دیگر خواهیم پرداخت و در مورد محتوای کپی داخل سایت و راهکار آن صحبتی نخواهیم کرد.

معایب استفاده از محتوای کپی

معایب استفاده از محتوای کپی

پیش از اینکه ابزارهای تشخیص محتوای کپی را معرفی کنیم می‌خواهیم به دلیل اهمیت کپی نبودن محتوا و معایب استفاده از محتوای کپی داخل سایت بپردازیم.

تاثیر منفی duplicate content بر سئو

احتمالا شما هم به یاد بیاورید که در گذشته با جستجو کردن در هر زمینه‌ای، تعدادی از نتایج کاملا مشابه هم و کپی بودند. اما با معرفی الگوریتم پاندا توسط گوگل، این مشکل رفع شد و امروزه گوگل دیگر به محتواهای کپی شده جایگاهی را اختصاص نمی‌دهد. به همین جهت در صورت استفاده از محتوای کپی صفحات شما رتبه نخواهند گرفت.

تاثیر منفی بر تجربه کاربری

یکی دیگر از معایب استفاده از محتوا کپی تاثیر منفی است که بر روی مخاطبان شما می‌گذارد. عموما افراد برای یافتن جواب خود از چندین سایت کمک می‌گیرند و دیدگاه‌های مختلف از سایت‌های مختلف را بررسی می‌کنند.

اما در صورتی که بر روی یک نتیجه‌ای کلیک کنند که کاملا مشابه آن را پیش از این خوانده‌‍اند، ذهنیتی که برای آن بازدیدکننده ایجاد می‌شود این است که سایت شما به جای تولید یک محتوای تازه و کاربردی، محتوای duplicate content به کاربر نشان می‌دهد.

به این صورت اعتماد بازدیدکنندگان سایت خود را از دست خواهید داد و این مسئله در زمان تبدیل کاربر به خریدار می‌تواند تاثیر بسیار منفی داشته باشد.

ابزارهای تشخیص محتوا کپی (duplicate content)

ابزارهای تشخیص محتوا کپی (duplicate content)

همانطور که دیدیم کپی بودن محتوا هم از دید گوگل و هم از دید کاربر می‌تواند برای سایت شما اثرات منفی به دنبال داشته باشد. به دلیل همین اهمیت بالای کپی نبودن محتوا متخصصین سئو در مشهد همه روزه به دنبال این هستند که محتواهای نوشته شده توسط کپی رایترها را چک کنند تا مطمئن شوند در سایت duplicate content منتشر نمی‌شود.

اما چگونگی بررسی محتوای کپی را در این بخش توضیح خواهیم داد. با معرفی ابزارهای تشخیص محتوا کپی به شما کمک می‌کنیم تا با اطمینان محتوا داخل سایت خود انتشار دهید و یک قدم به کسب جایگاه در گوگل نزدیک‌تر شوید.

  1. Plagscan: یکی از سایت‌هایی که به شما کمک می‌کند تا محتوای کپی را تشخیص دهید، سایت plagscan است. این ابزار به صورت تخصصی در تمامی سطح وب به دنبال محتوای مشابه محتوایی که شما به آن داده‌اید می‌گردد و شما را از یونیک بودن یا نبودن محتوا مطمئن می‌کند.
  2. Edubirdie: شاید بتوان این سایت را بهترین ابزار تشخیص محتوا کپی دانست. این ابزار دارای ظاهر زیبا و کاربر پسندی است که محتوای کپی را به شما معرفی خواهد کرد.
  3. Articlechecker: این سایت نیز یکی دیگر از ابزارهای تشخیص محتوا کپی بوده و به صورت آنلاین بررسی می‌کند که محتوای شما در سطح وب کپی نباشد. تنها موردی که باید به آن توجه داشته باشید این است که این ابزار در سطح وب انگلیسی محتوا را بررسی می‌نماید.
  4. Plagiarismcheckerx: این هم یکی دیگر از ابزارهای تشخیص محتوا کپی است که می‌توانید از طریق آن کپی بودن یا نبودن یک محتوا را بررسی کنید.
  5. Duplichecker: مزیت این ابزار نسبت به سایر ابزارهای بررسی duplicate content این است که شما بدون نیاز به ثبت نام می‌توانید از این ابزار استفاده نمایید.
    اما نکته‌ای که در این ابزار باید توجه داشته باشید این است که تنها 1500 کلمه را برای شما چک می‌کند و در صورتی که بخواهید محتوای بیشتری را از طریق این ابزار بررسی کنید، باید محتوا را به چندین بخش 1500 کلمه‌ای تبدیل نمایید.
  6. Siteliner: این ابزار در وب انگلیسی یکی از ابزارهای قدیمی جهت بررسی duplicate content است.
  7. Copyscape: این ابزار نیز یکی دیگر از ابزارهای تشخیص محتوا کپی می‌باشد که می‌توانید از آن استفاده نمایید.
سخن پایانی

در این مقاله ما با محتوای کپی، معایب استفاده از محتوای کپی داخل سایت و انواع ابزارهای تشخیص محتوا کپی آشنا شدیم.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم