دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

برچسب گذاری در سایت وردپرسی را چگونه انجام دهیم؟

برچسب گذاری سایت وردپرسی

استفاده از تگ‌ها یا همان برچسب گذاری از جمله مهم‌ترین ابزارهایی هستند که می‌تواند تاثیر بسیاری بر بهبود رتبه سایت بگذارد. چراکه شما به واسطه این برچسب‌ها به اطلاعات بارگذاری شده در وب سایت خود نظم خواهید داد. حال آن که چطور و چگونه باید این کار را انجام دهید را در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

برچسب گذاری در سایت وردپرسی چه اهمیتی دارد؟

برچسب گذاری در سایت وردپرسی چه اهمیتی دارد؟

استفاده از برچسب در سایت‌های وردپرسی از جمله روش‌های معمول برای ارائه توضیحات یک نوشته بطور کامل اما کوتاه است. داشتن اطلاعات لازم درباره برچسب گذاری در سایت نه تنها مفید نیست، بلکه از گمراهی کاربر جلوگیری خواهد کرد. با این اوصاف در صورتی کسب و کار اینترنتی خود را راه‌اندازی کرده اما با این جزئیات آشنایی ندارید، پیشنهاد می‌کنیم از شرکت طراحی سایت وردپرسی در مشهد کمک بگیرید، تا تاثیر مثبت آن را در نتایج گوگل ببینید.

برچسب گذاری در وردپرس چه کاربردی دارد؟

برچسب گذاری در سایت وردپرسی به شما کمک می‌کند تا محتواهای موردنظرتان را که در یک موضوع یا گروه مشخص قرار دارند را دسته‌بندی کنید. برچسب‌ها در وردپرس به شما این امکان را می‌دهند که مطالب خود را به صورت دسته‌بندی شده و مرتبط با یکدیگر نشان دهید. استفاده از برچسب‌ها راهی است برای جلوگیری از ساخت تعداد زیادی دسته‌بندی در وردپرس.

بیشتر بخوانید» درصورتی که تمایل دارید کسب و کار خود را در فضای مجازی راه‌اندازی کنید، پیشنهاد می‌کنیم مقاله 14 مرحله اصلی راه اندازی سایت فروشگاهی را مطالعه کنید.

 چگونه سایت وردپرسی را برچسب گذاری کنیم؟

برای برچسب گذاری در سایت وردپرس، ابتدا باید به داشبورد وردپرس خود وارد شوید و پست یا صفحه‌ای که می‌خواهید برچسب‌های آن را تعیین کرده را انتخاب کنید. سپس در بخش برچسب‌ها، برچسب‌های مورد نظر خود را انتخاب یا ایجاد، نام برچسب را وارد کرده و بر روی دکمه “افزودن” بزنید. برای حذف برچسب‌ها هم می‌توانید آن‌ها را از لیست برچسب‌های انتخاب شده حذف کرده و در نهایت، بعد از تعیین برچسب‌های مورد نظر، باید تغییرات را ذخیره کنید.

برچسب های وردپرسی را چطور ویرایش کنیم؟

بعد از اینکه برچسب‌های سایت‌تان را ایجاد کردید، گاهی نیاز است آن‌ها را ویرایش کرده و مطابق نیاز خودتان تغییر دهید. برای انجام این کار مراحل زیر را پیش رو خواهید داشت:

  • وارد بخش “پیشخوان” (Dashboard) شوید.
  • در منوی سمت چپ، روی “نوشته‌ها” (Posts) کلیک کنید.
  • اگر می‌خواهید برچسب را در یک نوشته ویرایش کنید، نوشته مورد نظر را پیدا کنید و بر روی “ویرایش” (Edit) کلیک کنید. اگر می‌خواهید برچسب را در یک برگه (صفحه) ویرایش کنید، همین کار را با بخش “برگه‌ها” (Pages) انجام دهید.
  • حالا در صفحه ویرایش نوشته یا برگه، به بخش “برچسب‌ها” (Tags) بروید. اگر بخش برچسب‌ها را نمی‌بینید، ممکن است نیاز باشد آن را از تنظیمات صفحه ویرایش فعال کنید (مشابه در پایین صفحه روی “گزینه‌های صفحه”/”گزینه‌های نوشته” کلیک کنید و برچسب‌ها را تیک بزنید).
  • در بخش برچسب‌ها، برچسب‌های موجود را مشاهده خواهید کرد. برای ویرایش یک برچسب، روی آن کلیک کنید.
  • در صفحه ویرایش برچسب، می‌توانید نام برچسب را تغییر دهید و سایر تنظیمات مرتبط با آن را اعمال کنید.
  • پس از اعمال تغییرات، روی دکمه “بروزرسانی” (Update) یا “ذخیره کردن” (Save) کلیک کنید تا تغییرات اعمال شوند.

بیشتر بخوانید» بعد از این که سایت خود را راه اندازی کردید، بهتر است امنیت آن را از طریق نصب افزونه‌های امنیتی برای وردپرس افزایش دهید تا محیطی امن را برای محتوای خود و اطلاعات کاربران فراهم کنید.

رایج ترین اشتباهات برچسب گذاری در وردپرس را بشناسید

تا به این قسمت از مقاله با اصول و قواعد برچسب گذاری در سایت های وردپرسی آشنا شدید. با این حال اگر خودتان قرار باشد این کار را انجام دهید، موارد زیر را باید در نظر بگیرید:

  • استفاده از برچسب‌های تکراری
  • استفاده از برچسب‌های بی‌معنی
  • استفاده از برچسب‌های طولانی
  • استفاده از برچسب‌های نامرتبط

تفاوت دسته بندی و برچسب گذاری در سایت های وردپرسی

تفاوت دسته بندی و برچسب گذاری در سایت های وردپرسی

در صفحه برچسب گذاری وردپرس لینکی به نام برگردان برچسب به دسته می‌بینید که می‌توانید برچسب‌های ایجاد شده را به دسته‌بندی تبدیل کنید.برای تعریف این دو قابلیت باید گفت که هر دو برای سازماندهی و نظم دادن به محتواهای سایت مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این تفاوت که برچسب یا همان Tag نوعی دسته‌بندی ریزتر و میان محتوایی به حساب می‌آید اما دسته‌بندی‌ها خود شامل برچسب‌ها شده و کلی‌تر هستند.

به عبارت دیگر، دسته‌بندی‌ها به عنوان دسته‌های اصلی و اصلی محتوای شما عمل می‌کنند، در حالی که برچسب‌ها به عنوان برچسب‌های فرعی و مرتبط با محتوای شما عمل می‌کنند.

کلام پایانی…

برچسب گذاری در وردپرس از جمله موارد مهم در سئو داخلی هستند. علاوه بر این به دسته‌بندی محتوای بارگذاری شده نظم می‌دهد تا کاربر به راحتی بتواند به آن‌ها دسترسی پیدا کند.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم