دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

تکنیک intrinsic در طراحی سایت چیست+ کاربردهای آن

تکنیک intrinsic در طراحی سایت

طراحی یک سایت حرفه ای با استفاده از تکنیک های مختلفی از جمله تکنیک instrinsic صورت می گیرد.  تکنیک intrinsic که به آن طراحی سایت داخلی یا ذاتی هم می گویند، منجر به ایجاد هماهنگی در طراحی وبسایت می شود. اصطلاح Intrinsic برای اولین بار توسط Jen Simmons مطرح شد و امروزه به دلیل کاربردهای بسیار زیاد آن در میان طراحان سایت، رواج پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید» طراحی سایت، یک فرآیند پیچیده است که نیاز به تخصص و دید بصری دارد تا بتوان تمامی اصول طراحی سایت از جمله سلسله مراتب بصری آن را به خوبی رعایت و پیاده سازی کرد. در صورت نیاز به خدمات حرفه ای طراحی سایت در مشهد می توانید روی تخصص و تجربه طراحان سایت آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس وب حساب کنید. 

ما در ادامه این مقاله قصد داریم همه آنچه که لازم است درباره تکنیک intrinsic در طراحی سایت بدانید را به طور جامع در اختیارتان قرار دهیم. تا انتها با ما همراه باشید.

طراحی سایت با استفاده از تکنیک intrinsic

همانطور که در مقدمه هم به آن اشاره کردیم تکنیک intrinsic در طراحی سایت به منظور ایجاد هماهنگی مورد استفاده قرار می گیرد.

در گذشته که هنوز این تکنیک، مطرح نشده بود، طراحان سایت برای چینش عناصر سایت از table استفاده می کردند، بعد از آن table ها جای خود را به دستورات fixed و Absolute دادند. تعیین عناصر صفحات سایت با استفاده از دستورات fixed و Absolute پیچیده تر و خاص تر از استفاده از table ها صورت می گرفت و طراح سایت باید خلاقیت زیادی از خود نشان می داد؛ چرا که المان ها ساختار مشخصی نداشتند و طراح سایت باید جایگاه المان ها و عناصر هر صفحه را تعیین و سازمان دهی می کرد.

بیشتر بخوانید» اگر می خواهید فرآیند طراحی سایت را با سرعت بیشتری طی کنید، پیشنهاد می کنیم حتما مقاله آشنایی با تکنیک content first در طراحی سایت را مطالعه کنید. 

پیچیدگی جای گذاری عناصر و المان ها با استفاده از دستورات fixed و Absolute باعث شد که این روش دوام چندانی نداشته و سپس جای خود را به ماژول های Css بدهد. طراحی سایت و چینش المان های صفحات مختلف سایت با استفاده از ماژول های Css بسیار راحت تر از روش های قبلی صورت می گیرد. علاوه بر راحتی کار، طراحی سایت حرفه ای و متناسب با سلیقه کاربران مختلف نیز از جمله نقاط قوت استفاده از ماژول های css در طراحی سایت می باشد.

تکنیک intrinsic

تکنیک intrinsic هم با معرفی ماژول های css grid و  flexbox در CSS در طراحی سایت راه پیدا کرد. این تکنیک، محتوا را قادر می سازد تا از لایه بندی ها اطلاع پیدا کند. با استفاده از تکنیک intrinsic، دستتان برای طراحی سایت باز است و بنابراین با استفاده از آن محدود به مدل خاصی از روش های راه اندازی سایت نخواهید بود.

بیشتر بخوانید» فونت یکی از مهم ترین فاکتورها در طراحی سایت است. استفاده از یک فونت ناخوانا می تواند نرخ پرش را افزایش دهد؛ این در حالی است که با استفاده از فونت مناسب و خوانا می توانید رضایت حداکثری مخاطبان خود را جلب کنید. ما در مقاله ای جداگانه بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت را معرفی کرده ایم، پیشنهاد می کنیم اگر می خواهید یک سایت راه اندازی کرده و اما نمی دانید که از چه فونتی استفاده کنید حتما آن را مطالعه کنید. 

تفاوت طراحی سایت با تکنیک intrinsic و Responsive چیست؟

اصلی ترین تفاوت طراحی سایت با استفاده از intrinsic و Responsive در نحوه نمایش المان های مختلف صفحات سایت در دستگاه ها با ابعاد مختلف می باشد. طراحان سایت برای طراحی ریسپانسیو از Media Queries برای نمایش صفحات سایت در دستگاه های مختلف با ابعاد متنوع استفاده می کنند. در مقابل در طراحی سایت با تکنیک intrinsic، دیگر نیازی به استفاده از Media Queries نیست، بلکه تنها با استفاده از یک دستور می توان نحوه نمایش صفحات سایت در دستگاه ها و ابعاد گوناگون را به راحتی مدیریت کرد.

تفاوت طراحی سایت با تکنیک intrinsic و Responsive

بیشتر بخوانید» در صورت تمایل به آشنایی با زبان های برنامه نویسی کاربردی در طراحی سایت، روی لینک داده شده کلیک کنید. 

در سایت های ریسپانسیو طراحی شده، عکس های بزرگتر از کادر در نظر گرفته شده، از کادر خارج می شوند و تنها راهکار مقابله با آن، این است که ابعاد آن را محدود کنید. این در حالی است که در طراحی سایت با تکنیک intrinsic، می توان از object-fit به منظور نشان دادن تصاویر متناسب با سایزی که در آن قرار داده می شود استفاده کرد؛ در نتیجه مرورگر، قادر به نمایش تصاویر متناسب با ابعاد فضای مادر می باشد.

از دیگر تفاوت های بین طراحی سایت با تکنیک intrinsic و Responsive می توان به تفاوت در ستون بندی ها اشاره کرد؛ در طراحی سایت ریسپانسیو، ستون بندی ها، شناور هستند؛ یعنی با تغییر ابعاد صفحه، عرض آن ها نیز تغییر می کند. اما با تکنیک intrinsic در طراحی سایت، امکان مدیریت ستون ها و ردیف ها با استفاده از Grid فراهم شده است.

نتیجه گیری بررسی تکنیک intrinsic در طراحی سایت!

ما در این مقاله سعی کردیم یکی از بهترین و کاربردی ترین تکنیک های طراحی سایت که به نام های intrinsic و طراحی سایت داخلی و ذاتی معروف است را به طور جامع معرفی کنیم تا اگر در حوزه طراحی سایت فعالیت می کنید با استفاده از این تکنیک کاربردی به راحتی بتوانید هماهنگی را در بخش های مختلف سایت خود ایجاد کنید.

در آخر شما عزیزان می توانید سوالات و یا تجربیات خود از طراحی سایت با تکنیک intrinsic را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم