دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

متا تگ رفرش یا Meta Refresh چیست و چه کاربردی دارد؟

متارفرش

متا تگ رفرش همانطور که از نامش پیداست به‌منظور بارگذاری مجدد صفحات سایت کاربرد دارد. اهمیت این متا تگ را سایت‌هایی درک می‌کنند که باید محتواهای خود را به‌طور منظم، به‌روزرسانی کنند.

با استفاده از متا تگ رفرش (Meta Refresh)، بارگذاری مجدد صفحات سایت در بازه‌های زمانی مشخص، کار بسیار ساده‌ای خواهد بود.

چگونه از Meta Refresh استفاده کنیم؟

جهت استفاده از متا تگ رفرش در بازه‌های زمانی مشخص، قطعه کد زیر را کپی کنید:

<meta http-equiv=”refresh” content=”40; URL=http://www.example.com” />

این قطعه کد را در بخش Head صفحه، پیست کنید.

عدد قرار گرفته در جلوی Content، مدت زمانی است که کاربر به صفحه جدید، منتقل شده که برحسب ثانیه محاسبه می‌شود.

در جلوی عبارت URL نیز باید آدرس صفحه مقصد را وارد نمود.

لازم به‌ذکر است که با استفاده از متا تگ رفرش بدون نیاز به انتقال صفحه جدید، می‌توان همان صفحه را مجددا بارگذاری کرد. بدین منظور باید قطعه کد زیر را در بخش هد همان صفحه، پیست کنید:

<meta http-equiv=”refresh” content=”400″ />

استفاده از تگ متا رفرش

استفاده از متا تگ رفرش به منظور ریدایرکت صفحات

یکی از مواردی که بسیاری از کارشناسان سئو در مشهد برای همانطور که در بخش قبلی مقاله هم به آن اشاره کردیم با استفاده از Meta Refresh می‌توان مسیر صفحه را تغییر داد و به اصطلاح صفحه را ریدایرکت کرد. بدین منظور باید همان قطعه کد اولی که همراه با URL است را کپی کرده و در هد صفحه قرار دهید:

<meta http-equiv=”refresh” content=”0; URL=http://www.example.com” />

همچنین content=0 قرار دهید که کاربر بدون هیچ گونه معطلی، وارد صفحه مقصد شود.

بیشتر بخوانید>> برای آن دسته از افرادی که قصد دارند آدرس دامنه سایت خود را تغییر دهند درحالیکه به سئو آسیبی وارد نشود، پیشنهاد می‌کنیم روی لینک کلیک کنند.

معایب متا تگ رفرش

استفاده از متا تگ رفرش خیلی رایج نیست و بهتر است که برای صفحات پربازدید سایت از آن استفاده نکنید. برای درک هر چه بهتر معایب متا تگ رفرش به مثال زیر توجه کنید:

خودتان را بگذارید به جای کاربر. فرض کنید در حال مطالعه مطلبی در یک وبسایت هستید که ناگهان، صفحه مجددا بارگذاری می‌شود. چقدر آزار دهنده است؟ این کار منجر به تجربه کاربری بسیار بد می‌شود. علاوه بر آن بارگذاری مجدد صفحه، باعث می‌شود بخشی از اینترنت کاربران هدر برود.

بسیاری از مدیران سایت، سایت خود را راه اندازی کرده و بعد از مدتی تصمیم به ریدایرکت کردن صفحات خود می‌گیرند. این در حالی است که از معایب آن و تاثیر منفی تغییر آدرس بر رتبه گوگل وب سایت خود اطلاعی ندارند؛ بنابراین توصیه می کنیم بهینه سازی سایت خود را به متخصصی پارس وب در حوزه سئو در مشهد بسپارید تا با تصمیمی اشتباه، بانس ریت سایت خود را افزایش ندهید.

به طور کلی استفاده بیش از حد از Meta Refresh نه برای کاربران و نه گوگل، رضایت بخش نیست؛ چرا که منجر به تجربه کاربری بد و حذف سایت از نتایج موتور جستجوگر گوگل خواهدشد. بنابراین به‌هیچ عنوان بی‌مورد از این متا تگ استفاده نکنید.

کاربرد متا تگ رفرش چیست؟

اصلی‌ترین کاربرد متا تگ رفرش در صفحات اصلی پایگاه‌های خبری است که اخبار جدید باید به‌طور منظم در سایت منتشر شوند.

 نتیجه گیری بررسی متا تگ رفرش یا Meta Refresh!

طبق آنچه که در این مقاله آموختیم متا تگ رفرش به‌منظور بارگذاری مجدد یک صفحه و همچنین ریدایرکت صفحات سایت کاربرد دارد. اما استفاده بی‌مورد از آن به‌ویژه در صفحات اصلی و پربازدید سایت اصلا توصیه نمی‌شود. کاربرد اصلی این متا تگ برای وبسایت‌های خبری است که نیاز به آپدیت مداوم اطلاعات صفحه دارند.

در آخر شما عزیزان می توانید سوالات و یا تجربیات خود از استفاده از متا تگ Refresh را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم