دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

لیست ضروری‌ترین مجوزها برای راه اندازی یک سایت فروشگاهی

لیست مجوزهای لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

این روزها فروشگاه‌های اینترنتی طرفداران زیادی دارند و تعداد زیادی از کسانی که تصمیم دارند تا محصولی را خریداری نمایند، خرید از سایت‌های موجود در اینترنت را به مراجعه به بازار ترجیح می‌دهند چرا که با چند کلیک ساده می‌توانند خرید خود را انجام دهند و زمان خود را از دست نخواهند داد.

به همین دلیل است که صاحبین کسب و کارهای مختلف از خدمات طراحی سایت در مشهد استفاده کرده و تلاش می‌کنند تا به بهترین شکل ممکن، سایت خود را بهبود داده و با رسیدن به رتبه‌ای مناسب در گوگل، کاربران بیشتری را جذب نمایند.

بیشتر افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، این موضوع را می‌دانند که مجوزهایی وجود دارند که صاحبین مشاغل می‌توانند آن‌ها را به راحتی دریافت نمایند و به خوبی کار خود را ادامه دهند. در این مطلب در رابطه با این مجوزها صحبت کرده و مهم‌ترین گزینه‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

آیا گرفتن مجوز برای راه اندازی یک کار مجازی، واجب است؟

آیا گرفتن مجوز برای راه اندازی یک کار مجازی، واجب است؟

قبل از اینکه بخواهیم در رابطه با مهم‌ترین مجوزهای لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی صحبت کنیم، بهتر است به این سوال پاسخ دهیم که آیا دریافت این مجوزها لازم و ضروری است؟

زمانی که فردی تصمیم می‌گیرد تا فروشگاهی فیزیکی تاسیس کند باید به ادارات مربوطه مراجعه نماید و مجوزهای لازم را دریافت کند. در این شرایط بدون داشتن مجوز به هیچ عنوان نمی‌تواند مغازه‌ای تاسیس کرده و کار خود را آغاز کند. ولی این موضوع در رابطه با فروشگاه مجازی صادق نیست.

باید این را بگوییم که شما می‌توانید بدون داشتن هیچگونه مجوزی کار خود را در اینترنت شروع کرده و فروش محصولاتتان را انجام دهید. ولی اینجاست که موضوع اعتماد کاربران به وجود می‌آید. زمانی که خریدار به مغازه مراجعه کرده و قصد خرید دارد، همان جا هزینه را پرداخت کرده و محصول را دریافت می‌کند و هیچ چیزی نیست که او را نگران کند ولی در رابطه با خرید اینترنتی موضوعات مختلفی وجود دارد که ممکن است باعث شود تا کاربر از خرید خود پشیمان شود.

در اینترنت کلاه بردارانی وجود دارند که به راحتی توانستند دزدی‌های زیادی انجام دهند. این کار روش‌های مختلفی دارد و به همین دلیل است که کاربران نگران هستند و نمی‌توانند اعتماد کنند. داشتن مجوزهای مختلف و ضروری و قرار دادن آن‌ها در سایت به شما کمک می‌کند تا اعتماد مخاطب را جلب کنید و به او ثابت کنید که زیر نظر قانون این کشور کار می‌کنید و هیچ موضوع خطرناکی در سایت شما وجود ندارد.

لیست مجوزهای لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

لیست مجوزهای لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

خب حالا که در رابطه با ضرورت داشتن مجوزهای کسب و کارهای اینترنتی صحبت کردیم، بهتر است که سراغ معرفی این مجوزها برویم و لیست آن‌ها را بیان کنیم:

نماد اعتماد الکترونیک یا اینماد

اولین و ضروری‌ترین مجوز، نماد اعتماد الکترونیک است. این مجوز در رابطه با کسب و کار شما اطلاعات کاملی را در اختیار مخاطب قرار می‌دهد و زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت کسب می‌شود که باعث راحتی خیال کاربر خواهد شد.

معمولا سایت‌های مختلف اینماد را با لوگوی مخصوص آن در قسمتی از فوتر یا صفحه‌ای مشخص قرار می‌دهند و آن را به صفحه مجوز لینک می‌نمایند. کاربر با کلیک روی آن می‌تواند اطلاعات کامل سایت و مدیر آن را به همراه کسب و کار مشاهده نماید.

باید این را به شما بگوییم که دریافت اینماد به هیچ عنوان کار سختی نبوده و شما به صورت اینترنتی و بدون مراجعه حضوری می‌توانید این مجوز را دریافت کنید و با قرار دادن آن در سایت خود، این را ثابت کنید که قرار نیست هیچ مشکلی در خرید از سایت شما وجود داشته باشد.

درگاه پرداخت آنلاین

درگاه پرداخت آنلاین

یکی از مهم‌ترین قسمت‌ها در هر سایت فروشگاهی، درگاه پرداخت آن است. این همان قسمتی است که کاربر از ورود به آن خودداری می‌کند چرا که یکی از قسمت‌های حساس بوده و تا به حال توسط آن دزدی‌های زیادی شکل گرفته است. این دزدی به فیشینگ معروف بوده و در آن زمانی که کاربر اطلاعات کارت خود و رمز آن را در صفحه پرداخت دروغی وارد می‌کند، اطلاعات آن توسط فرد سودجود دریافت شده و حالا می‌تواند هر میزانی که دوست دارد از کارت برداشت نماید.

امروزه تدابیر زیادی برای جلوگیری از این موضوع شکل گرفته است و شما به عنوان صاحب یک سایت فروشگاهی می‌توانید از درگاه‌های پرداخت مطمئن استفاده کنید تا مخاطب با راحتی مبلغ خرید خود را پرداخت کند.

درگاه‌های پرداخت به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم وجود دارند که در نوع مستقیم، شما درگاه بانک مورد نظر خود را در سایت قرار داده و کاربر از طریق آن خرید می‌کند. درگاه پرداخت بانک ملت یکی از این انواع است.در درگاه غیر مستقیم شما از طریق شرکتی، به بانک وصل می‌شوید. درگاه پرداخت زرین پال یکی از همین درگاه‌های پرداخت غیر مستقیم است که تعداد زیادی از افراد آن را می‌شناسند و به این شرکت اعتماد دارند.

دریافت این درگاه‌های پرداخت نیز دردسر زیادی نداشته و شما به راحتی می‌توانید آن‌ها را روی سایت خود بارگذای نمایید.

اخذ مجوز نظام صنفی رایانه ای

به عنوان یکی دیگر از مجوزهای لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی می توان به مجوز نظام صنفی رایانه ای اشاره کرد. تمامی کسب و کارهایی که در زمینه طراحی، تولید، توسعه و آموزش نرم افزار، فعالیت می کنند برای ورود به بازار آنلاین باید به نظام صنفی استانی که در آن سکونت دارند، مراجعه کرده و مجوزهای مورد نیاز برای فعالیت های رایانه ای خود را دریافت نمایند.

مجوز ساماندهی برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

یکی دیگر از مجوزهایی که پیشنهاد می کنیم تمامی کسب و کارها برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود نسبت به دریافت آن اقدام کنند، مجوز ساماندهی نام دارد.

مجوز ساماندهی، مهر تائیدی است بر محتواهای وبسایت شما که با اخذ آن می توانید اعتماد مشتریان خود را به راحتی جلب کنید.

در صورت اخذ مجوز ساماندهی، حتی اگر سایتتان فیلتر هم شود، ستاد ساماندهی قبل از اقدام به فیلتر سایت، شما را از این قضیه، آگاه می سازد.

ناگفته نماند که مجوز ساماندهی خود به دو نوع نماد موقت و نماد دائم، تقسیم بندی می شود.

 مجوزهای اختصاصی کسب و کارهای آنلاین

مجوزهای اختصاصی کسب و کارهای آنلاین بسته به نوع خدمات و محصولات هر کسب و کار متفاوت است.

به عنوان مثال اگر در زمینه فروش محصولات فرهنگی و هنری فعالیت می کنید باید مجوز وزارت ارشاد را برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود دریافت کنید. اما اگر در حوزه پزشکی فعالیت می کنید، برای راه اندازی کسب و کار آنلاین خود نیاز به مجوز وزارت بهداشت خواهید داشت.

نتیجه گیری بررسی مجوزهای لازم برای راه اندازی یک سایت فروشگاهی! 

طبق آنچه که در این مقاله آموختیم هر کسب و کار برای ورود به بازار آنلاین، موظف به دریافت یک سری مجوزها می باشد تا بدین صورت بتواند اعتماد کاربران را جلب کند، از جمله این مجوزها می توان به اینماد، مجوز درگاه پرداخت آنلاین، مجوز اختصاصی کسب و کار و … اشاره کرد.

در آخر شما عزیزان می توانید سوالات و یا تجربیات خود از اخذ مجوزهای مورد نیاز برای راه اندازی وبسایت فروشگاهی را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم