دریافت مشاوره رایگان ورود به کسب و کار آنلاین

آموزش نحوه باگ گیری وردپرس در سی پنل

آموزش نحوه باگ گیری وردپرس در سی پنل

امروزه تعداد زیادی سایت در اینترنت وجود دارند که هر کدام در حوزه خاصی فعالیت کرده و در تلاش هستند تا با بهینه سازی سایت خود، خدمات خود را به کاربران معرفی کرده و آن‌ها را به مشتری تبدیل کنند.

سایت‌ها سیستم‌های پیچیده‌ای هستند که از کدهای مختلفی ساخته می‌شوند. ورودپرس یکی از سیستم‌های مدیریت محتوایی است که با استفاده از آن راحت‌تر می‌توانید سایت خود را طراحی نمایید. این سیستم تلاش می‌کند با قرار دادن یک سری کدهای پیش فرض این امکان را به وجود بیاورد که بتوانید با تغییر در المان‌ها، سایت خود را طراحی کنید.

در رابطه با وردپرس باید به این نکته اشاره کنیم که این نرم افزار Open Source یا متن باز است. یعنی افراد کدنویس می‌توانند هر تغییری که بخواهند در کدهای سایت وردپرسی خود ایجاد کنند. موضوعی که اینجا ممکن است به وجود بیاید، خطاهایی است که احتمال رخ دادن آن‌ها وجود دارد.

خب طبیعتا هیچ سیستم مدیریت محتوای بدون نقصی وجود ندارد و شاید شما ویژگی‌هایی را بخواهید که با شخصی سازی وردپرس امکان پذیر باشد. علاوه بر این ممکن است با فعال یا غیر فعال کردن یک افزونه نیز به چنین مشکلاتی برخورد نمایید و باید بدانید دقیقا با چه خطایی رو به رو هستید تا بتوانید آن را برطرف نمایید.

اینجاست که بحث باگ گیری یا نصب دیباگر در وردپرس به میان می‌آید.توصیه می‌کنیم قبل از شروع هر تغییراتی در سایت، بک آپ گیری را فراموش نکنید. به منظور آشنایی با نحوه بک آپ گیری از سایت‌های وردپرسی به مقاله مربوط به آن سر بزنید.

این دقیقا موضوع بحث ما در این مطلب است چرا که تصمیم داریم فعال کردن دیباگر وردپرس را به شما آموزش دهیم تا سایتی بدون خطا داشته و بتوانید کاربران بیشتری را جذب نمایید.

دیباگ وردپرس چیست؟

دیباگ وردپرس چیست؟

شاید اگر از افراد فعال در زمینه طراحی سایت در مشهد سوال کنید اصلا موضوع فعال سازی دیباگر وردپرس را پراهمیت ندانند و از آن استفاده نکنند چرا که معتقدند خطاهای موجود هیچ تغییری در ظاهر سایت به وجود نمی‌آورند.

شاید یک سری از خطاها تغییری در شکل ظاهری سایت به وجود نیاورند ولی سرعت سایت را کم می‌کند و این به سئو سایت شما آسیب خواهد زد. حتی ممکن است برخی از اوقات وضعیت خراب‌تر شود و سایت شما از دسترس خارج شود.

پس بهتر است جوانب احتیاط را رعایت کرده و نسبت به نصب دیباگر وردپرس اقدام کنید. حالا سوال این است که اصلا دیباگ وردپرس چیست؟

دیباگ وردپرس سیستمی است که به شما اعلام می‌کند دقیقا چه خطایی در سایت وجود دارد و به شما کمک خواهد کرد تا کدهای خود را به صورت کاملا بهینه بنویسید.

دیباگ همان wp_debug در وردپرس است که به شما سورس یا منبع خطا را معرفی می‌نماید. wp_debug از نوع بولین Boolean می‌باشد که می‌توانید آن را در فایل wp-config.php تعریف نمایید. دیباگ وردپرس تابعی است که دارای دو مقدار true و false بوده و در موقعیت فعال یا غیرفعال بودن آن، از یکی از این دو مقدار استفاده می‌شود.

اگر قصد فعال سازی دیباگر وردپرس را داشته باشید باید مقدار آن را روی true تنظیم کنید ولی برای عدم نمایش خطاهای موجود باید مقدار false را به این تابع اختصاص دهید.

البته باید به این نکته اشاره کنیم که تمامی آلارم‌ها و هشدارهایی که این تابع به شما اعلام می‌کنند خطا نبوده و بعضی از آن‌ها پیشنهاداتی هستند که به بهبود سایت شما کمک خواهند کرد و شما می‌توانید از آن‌ها استفاده کرده یا پیشنهادات را نادیده بگیرید.

چگونه باید دیباگ وردپرس را روی سی پنل نصب کنیم؟

چگونه باید دیباگ وردپرس را روی سی پنل نصب کنیم؟

در این قسمت تصمیم داریم به شما آموزش دهیم که چگونه دیباگر وردپرس را فعال نمایید. برای این کار باید ابتدا وارد هاست سایت خود شوید. در مرحله بعد باید گزینه File Manager را پیدا کرده و روی آن کلیک نمایید تا بتوانید فایل‌های مختلف سایت خود را مشاهده نمایید. به منظور آشنایی با نحوه آپلود فایل در سی پنل به مقاله مربوط به آن سربزنید.

در این قسمت باید بخش public_html را پیدا کرده و وارد آن شوید. این همان قسمتی است که فایل وردپرس خود را در آن نصب کردید. حالا می‌توانید از میان فایل‌های موجود به فایل wp-config.php دسترسی پیدا کنید.

بعد از اینکه این فایل را مشاهده کردید باید روی آن کلیک راست کرده و گزینه EDIT را انتخاب نمایید. با این کار وارد بخش ویرایش فایل wp-config.php خواهید شد و می‌توانید کدهای آن را تغییر دهید.

در میان کدهای مختلفی که در این فایل وجود دارد باید WP_DEBUG را پیدا کنید. برای این کار می‌توانید از دکمه‌های ترکیبی CTRL + F استفاده کنید تا بتوانید در میان انبوه کدها به سرچ بپردازید و کار خود را راحت کنید.

قبل از اینکه ادامه آموزش را توضیح دهیم باید روی این نکته تاکید کنیم که بهتر است قبل از انجام هرگونه تغییری از فایل wp-config.php یک کپی تهیه کرده و در جای امنی ذخیره کنید تا اگر با تغییری که انجام می‌دهید مشکلی برای سایت به وجود آمد، راه برگشتی وجود داشته باشد و بتوانید با جایگزینی فایل قبلی، مشکل را برطرف نمایید.

در ادامه اگر با جستجوی عبارت WP_DEBUG هیچ نتیجه‌ای پیدا نکردید به این معنی است که اصلا این کد در این فایل وجود ندارد و باید آن را اضافه کنید. برای اینکه کد دیباگ وردپرس را اضافه نمایید، باید درست قبل از خط /* That’s all, stop editing! Happy blogging. */ تیکه کد زیر را وارد کنید:

define( ‘WP_DEBUG’, true );

همانطور که مشاهده می‌کنید مقدار true به این تابع اختصاص داده شده است که یعنی باید دیباگ وردپرس شما فعال شود. اگر با جستجو در کدها این تابع را پیدا کردید و مقدار آن false بود باید آن را به true تبدیل کنید و بعد از ذخیره این فایل مطمئن باشید حالت دیباگ وردپرس شما فعال شده است و از این پس تمامی خطاهایی که ممکن است در کد نویسی شما به وجود بیاید، اعلام خواهد شد.

نتیجه گیری

در این مطلب شما را با نحوه باگ گیری وردپرس و نصب دیباگر وردپرس آشنا کرده و این موضوع را بیان کردیم که شما به عنوان یک کدنویس می‌توانید در کدهای سایت وردپرسی تغییر ایجاد کنید ولی ممکن است با خطا مواجه شوید. در این شرایط برای اینکه بتوانید منبع خطا را پیدا کنید می‌توانید از دیباگر وردپرس استفاده کنید تا بتوانید تمامی خطاها را به خوبی برطرف نمایید.

شایان صاحبکار

درباره نویسنده: شایان

سلام من شایان هستم. سابقه 8 سال فعالیت در زمینه تولید محتوا برای سایت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارم. در سایت پارس وب قصد داریم تا تمامی موضوعات حوزه طراحی سایت و سئو را به منظور آشنایی بیشتر کاربران سایتمان، به صورت کاملاً تخصصی توضیح دهیم. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به صفحه وبلاگ پارس وب مراجعه کنید.
فهرست مطالب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

یک جلسه مشاوره نقشه راه موفقیت وبسایت شما، مهمان ما باشید

فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم